ONE Championship komt dit jaar nog met aantal topgevechten Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

ONE Championship komt dit jaar nog met aantal topgevechten

ONE Championship komt dit jaar nog met aantal topgevechten
ONE Championship komt dit jaar nog met aantal topgevechten

De grootste Aziatische vechtsport organisatie ONE Championship komt dit jaar nog aantal topgevechten. Zo melden bronnen rondom de organisatie.

De goed gevulde lichtgewicht divisie zit bomvol met een groot aantal topvechters zoals de Nederlands-Turkse Tayfun Ozcan, Fransman Samy Sana, kampioen Girogio Petrosyan en wat topnamen zoals Superbon Banchamek.

ONE heeft dus de keuze om een aantal top kickboks gevechten neer te zetten waar de fans van zullen smullen. Tayfun gaf in zijn tijd bij Enfusion al aan graag tegen Petrosyan te vechten. Dat werd toen niet beantwoord maar zou nu zekere een mogelijkheid zijn.

Grote klapper

Een partij om naar uit te kijken. Verwacht wordt dat de eerste die een kans krijgt tegen Petrosayan de van GLORY Kickboxing overgekomen kampioen Sittichai Sitsongpeenong zal zijn. De kans zit er in dat Ozcan wel voormalig Enfusion tegenstander Jonay Rico treft die ook recentelijk tekenen bij ONE.

Davit Kiria die ook tekende bij ONE is ook een geduchte tegenstander voor de divisie bij ONE. Het laat onverlet te zeggen dat ONE de bet gevulde divisie in deze gewichtklasse heeft en een aantal spannende partijen zal brengen. ONE zal de concurrentie hiermee wel eens een gevoelige klap kunnen uitdelen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws