ONE Championship komt dit jaar nog met aantal topgevechten
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / ONE Championship komt dit jaar nog met aantal topgevechten

ONE Championship komt dit jaar nog met aantal topgevechten

ONE Championship komt dit jaar nog met aantal topgevechten

De grootste Aziatische vechtsport organisatie ONE Championship komt dit jaar nog aantal topgevechten. Zo melden bronnen rondom de organisatie.

De goed gevulde lichtgewicht divisie zit bomvol met een groot aantal topvechters zoals de Nederlands-Turkse Tayfun Ozcan, Fransman Samy Sana, kampioen Girogio Petrosyan en wat topnamen zoals Superbon Banchamek.

ONE heeft dus de keuze om een aantal top kickboks gevechten neer te zetten waar de fans van zullen smullen. Tayfun gaf in zijn tijd bij Enfusion al aan graag tegen Petrosyan te vechten. Dat werd toen niet beantwoord maar zou nu zekere een mogelijkheid zijn.

Grote klapper

Een partij om naar uit te kijken. Verwacht wordt dat de eerste die een kans krijgt tegen Petrosayan de van GLORY Kickboxing overgekomen kampioen Sittichai Sitsongpeenong zal zijn. De kans zit er in dat Ozcan wel voormalig Enfusion tegenstander Jonay Rico treft die ook recentelijk tekenen bij ONE.

Davit Kiria die ook tekende bij ONE is ook een geduchte tegenstander voor de divisie bij ONE. Het laat onverlet te zeggen dat ONE de bet gevulde divisie in deze gewichtklasse heeft en een aantal spannende partijen zal brengen. ONE zal de concurrentie hiermee wel eens een gevoelige klap kunnen uitdelen.

Bekijk ook

Canelo Alvarez vs Caleb Plant officieel voor 6 november

Canelo Álvarez, WBA/WBC/WBO Super middengewicht wereldkampioen, zal het opnemen tegen ongeslagen IBF Super middengewicht wereldkampioen Caleb Plant. De historische confrontatie zal plaatsvinden op zaterdag 6 november in de MGM Grand Garden Arena in Las Vegas.

De tandjes! UFC’er geeft update over kapot geslagen gebit (video)

De vechter leed een van de meest gruwelijke blessures

Topjudoka BEUKT zich naar winst in kickboks debuut (video)

Het gevecht ging over de volle drie ronden

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page