ONE Championship in najaar 2020 naar Nederland – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / ONE Championship in najaar 2020 naar Nederland

ONE Championship in najaar 2020 naar Nederland

ONE Championship heeft datums en locaties voor de eerste 12 evenementen in 2020 aangekondigd.

Volgens het schema keert de organisatie terug naar enkele van zijn reguliere steden en naar de eerste show ooit in Seoul, Korea. De kalender begint op 10 januari met een evenement in Bangkok. De overige 11 evenementen zijn in Manilla, Jakarta, Singapore, Ho Chi Minh-stad, Chongqing, Tokio, Kuala Lumpur, Macau, Manilla, Jakarta en Seoul.

Volgens ONE Championship CEO / oprichter Chatri Sityodtong zullen er minstens 50 evenementen zijn in 2020. “Voor het komende jaar is ONE Championship van plan om minimaal 50 evenementen te houden, waaronder die van ONE Championship, ONE Hero Series, ONE Warrior Series en ONE Esports.

Bekende Nederlandse kickbokser binnenhalen

“Als alles volgens plan verloopt, hopen we onze eerste evenementen in de Verenigde Staten, India en Korea te organiseren in 2020,” zegt Sityodtong. Bronnen dichtbij ONE melden onze redactie dat er hard gewerkt wordt aan een stap richting Europa voor het najaar 2020, waaronder ook Nederland.

Ook zou ONE championship bezig zijn een bekende Nederlandse top kickbokser binnen te halen om haar gelederen te versterken, om zo een stap naar Europa en Nederland succesvol te maken.

Bekijk ook

🎥 Geweld moment Lopez en Kambosos Jr: ‘moet je klappen’

Teofimo Lopez en George Kambosos Jr zullen 5 juni de strijd met elkaar aangaan

‘WTF man’: UFC staredown loopt uit de hand (video)

Jeremy Stephens werd licht gewelddadig tegen zijn rivaal Drakkar Klose

🎥 Levi Rigters: ‘ik wacht op Glory’ en meer in de WCS podcast

Tijdens de nieuwste aflevering van de Enfusion WCS Podcast die vandaag live ging waren topknokkers Levi Rigters en Endy Semeleer gasten

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page