ONE Championship haalt Muay Thai kampioen binnen Nieuws
Nieuws

ONE Championship haalt Muay Thai kampioen binnen

ONE Championship haalt Muay Thai kampioen binnen
ONE Championship haalt Muay Thai kampioen binnen

En weer wordt een Muay Thai wereldkampioen toegevoegd aan de gelederen van ONE Super Series. Deze keer gaat het om Superlek Kiatmoo9. De 23-jarige zal debuteren tijdens ONE Championship’s stand-up martial arts league in 2019.

De man uit Buriram, Thailand, is de nieuwste wereldbeoefenaar van 'de kunst van acht ledematen' (Muay Thai) om deel te nemen aan The Home Of Martial Arts. Zijn geloofsbrieven stapelen zich op bij veel van de beste atleten die deel nemen aan de promotie.

Superlek is een Muay Thai Lumpinee Stadium wereld kampioen in twee divisies en WBC Muay Thai wereld kampioen, die tot nu toe meer dan 100 overwinningen behaalde in zijn carrière. Hij werd in 2012 uitgeroepen tot de beste atleet van zijn krijgskunst door de Sports Authority of Thailand.

Agressief

Hij vecht met de technische Muay Femur-stijl, maar hij is ook bekend om zijn agressie - hij scoorde meerdere stops met ellebogen en om zijn kenmerkende rechtse schop. Het martial arts bloed zit in zijn dna en hij traint samen met zijn oom, de legendarische Singdam Kiatmoo9, bij de Kiatmoo9 gym in Buriram.

Superlek haalde opmerkelijke overwinningen op de meest prestigieuze locaties in zijn thuisland en op het internationale circuit, waaronder meerdere overwinningen op Muangthai PKSaenchaimuaythaigym, op TKO van Jonathan Haggerty en een nederlaag van Panpayak Jitmuangnon.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws