ONE Championship best betalende vechtsport organisatie Nieuws
Nieuws

ONE Championship best betalende vechtsport organisatie

ONE Championship best betalende vechtsport organisatie
ONE Championship best betalende vechtsport organisatie

Er wordt vaker beweerd dat vechters het best worden betaald bij ONE Championship

Als je de gemiddelde vechter bij ONE Championship vraagt of hij of zij tevreden is over zijn vechters gage, dan volgt een volmondig, JA. De organisatie die 's werelds grootste capitol investeerders achter zich heeft staan, Sequoia die ook Apple en het zadel hielpen is niet bepaald zuinig.

Dinsdag werd bekend dat een aantal nieuwelingen onder de vechters bij ONE allen een contract van maar liefst 100.000 dollar aangeboden heeft gekregen om te vechten in de ONE Warrior Series van de organisatie.

Miljoenen bedrag

Onlangs maakte ONE ook al bekend dat het 8-man weltergewicht toernooi van de organisatie de winnaar maar liefst 1 miljoen dollar zal opleveren. Alhoewel de vechters niet mogen praten over hun verdiensten wordt algemeen aangenomen dat men voor niet minder dan 50.000 dollar de ring betreedt.

ZIE OOK> Top kickbokser Jorina Baars tekent bij ONE Championship

Met de goede voorwaarden bij ONE heeft de organisatie dan ook al een aantal zeer goede vechters weten aan te trekken, maandag werd bekend dat top kickbokser Jorina Baars de eerste Nederlandse vrouw is bij ONE. Met haar reputatie in het achterhoofd zal zij vast rijkelijk beloond worden om te vechten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws