Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / ONE Championship: Anthony Engelen zaterdag alweer in actie tijdens Warriors Dream

ONE Championship: Anthony Engelen zaterdag alweer in actie tijdens Warriors Dream

ONE Championship: Anthony Engelen maakt rentree in Singapore
Foto: ONE Championship

Nog vers van een super snelle knock-out overwinning afgelopen vrijdag tegen de Cambodjaanse Meas Meul, komt de Nederlandse MMA-vechter Anthony Engelen zaterdag alweer actie tijdens ONE Championship: Warriors Dream in Jakarta.

De Cambodjaan leerde op hardhandige wijze kennen met de knock-out kracht van Engelen. Binnen 0:39 in de eerste ronde ging Meul onderuit door een head-kick van Engelen, die vers de kooi uit kon wandelen.

Zaterdag zal hij tegenover Jimmy Yabo komen te staan die geland was te vechten tegen Zach Zane. De laatste echter zegde om nog onbekende reden af voor zijn clash met Zane.

Meerdere Nederlanders

Engelen vecht tegen Yabo op bekende grond want de sympathieke Nederlander woont in Indonesië en komt zowel uit voor het land als voor Nederland. De partij tegen Yabo zal op Catchweight plaatsvinden (72KG).

Engelen is in goed gezelschap in Jakarta want kickboks legende Nieky Holzken maakt zijn debuut bij de organisatie en ook Brown Pinas vecht op het toernooi wat gehouden wordt in het Stadium Istora.

Bekijk ook

Kickboksen: Luis Tavares in actie tijdens GLORY 66 Parijs

Het ziet er naar uit dat de vechtkaart voor GLORY 66 Parijs een aantal Nederlandse top kickboksers zal herbergen.

ONE FC Kickboksen: Tarik Khbabez treft Anderson Silva

De Marokkaans-Nederlandse zwaargewicht kickbokser Tarik Khbabez zal op 15 juni in Shanghai de ring in gaan.

ONE FC Wereldkampioen kickboksen Regian Eersel terug in Nederland

Regian Eersel zette een top prestatie neer in Singapore vrijdag 17 mei, door kickboks legende Nieky Holzken te verslaan.

REGIO NIEUWS UITGELICHT