Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / ONE Championship: Anthony Engelen zaterdag alweer in actie tijdens Warriors Dream

ONE Championship: Anthony Engelen zaterdag alweer in actie tijdens Warriors Dream

ONE Championship: Anthony Engelen maakt rentree in Singapore
Foto: ONE Championship

Nog vers van een super snelle knock-out overwinning afgelopen vrijdag tegen de Cambodjaanse Meas Meul, komt de Nederlandse MMA-vechter Anthony Engelen zaterdag alweer actie tijdens ONE Championship: Warriors Dream in Jakarta.

De Cambodjaan leerde op hardhandige wijze kennen met de knock-out kracht van Engelen. Binnen 0:39 in de eerste ronde ging Meul onderuit door een head-kick van Engelen, die vers de kooi uit kon wandelen.

Zaterdag zal hij tegenover Jimmy Yabo komen te staan die geland was te vechten tegen Zach Zane. De laatste echter zegde om nog onbekende reden af voor zijn clash met Zane.

Meerdere Nederlanders

Engelen vecht tegen Yabo op bekende grond want de sympathieke Nederlander woont in Indonesië en komt zowel uit voor het land als voor Nederland. De partij tegen Yabo zal op Catchweight plaatsvinden (72KG).

Engelen is in goed gezelschap in Jakarta want kickboks legende Nieky Holzken maakt zijn debuut bij de organisatie en ook Brown Pinas vecht op het toernooi wat gehouden wordt in het Stadium Istora.

Bekijk ook

Donovan Wisse toegevoegd aan GLORY 64 Strasbourg

Hij stond niet gepland om te vechten, echter maakte GLORY Kickboxing vandaag officieel bekend, dat ...

Nederlandse kickboksers in actie tijdens Big Game 3 Bochum

Het Big Game 3 kickboks gala in het Duitse Bochum welke plaats zal vinden op ...

Kickboks clash: Fabio Kwasi treft Bogdan Stoica

Kampioen vs kampioen: Fabio Kwasi treft Bogdan Stoica

Op donderdag 28 februari 2019 tijdens “Oss Fighters 03” wordt het Kampioen tegen kampioen. Die ...