ONE Championship: Andy Souwer verliest rematch tegen Yodsanklai Nieuws
Nieuws

ONE Championship: Andy Souwer verliest rematch tegen Yodsanklai

ONE Championship: Andy Souwer verliest rematch tegen Yodsanklai
ONE Championship: Andy Souwer verliest rematch tegen Yodsanklai

Het was 11 jaar geleden dat zij voor het eerst tegenover elkaar stonden, de twee kickboks legendes Andy Souwer en Yodsanklai Fairtex.

Vandaag ontmoeten de twee absolute top kickboksers elkaar weer in de Ryogoku Kokugikan Arena in Tokyo, Japan. Voor Souwer is Japan geen onbekende grond, hij boekte daar veel successen en vocht eerder voor de K-1 en Rizin organisatie voordat hij tekende bij ONE.

LEES OOK: Waarom Andy Souwer een ware kickboks legende is

Beide vechters hadden aangegeven er naar uit te zien elkaar weer te ontmoetten in de ring, in een rematch die zou moeten bewijzen wie er met de winst vandoor zou gaan. De fans zaten dan ook op het puntje van hun stoel, zou het een herhaling worden van SLAMM "Nederland vs Thailand IV" in Almere 2008, waar Souwer er met de winst op Yodsanklai vandoor ging?

Harde klappen

De fans werden niet teleurgesteld en zagen twee kickboksers die het beste gaven. Zowel Souwer als Yodsanklai gaven een van hun beste shows weg. Het gevecht had een extra tintje door de MMA-handschoenen van slecht 4 OZ die werden gebruikt. Dat is bijna 1 op 1 contact met de vuisten.

In de eerste ronde kreeg Souwer een flinke rechterstoot op het lichaam te verwerken en ging kort neer. Vroeg in de tweede ronde kreeg Souwer een stevige linker stoot te verwerken waardoor de scheidsrechter ingreep. Souwer probeerde op te staan en protesteerde maar werd uitgesteld. Winst voor Yodsanklai.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws