Oekraïner Kryklia sloopt Azizpour in ONE Grand Prix-toernooi | video Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Oekraïner Kryklia sloopt Azizpour in ONE Grand Prix-toernooi | video

Oekraïner Kryklia sloopt Azizpour in ONE Grand Prix-toernooi | video

Roman Kryklia won de ONE Grand Prix-toernooi finale vandaag door af te rekenen met Iraj Azizpour tijdens ONE on Prime Video 4.

De Oekraïner behaalde de finale plaats door eerder voormalig Glory kickbokser Guto Inocente in de eerste ronde van de halve finale knock-out te slaan. Azizpour verzekerde zich van de finale van vanavond met een overwinning op Bruno Chaves.

Rico Verhoeven

Het gevecht tussen Kryklia en Azizpour leek alle kanten op de te gaan, met de Oekraïner die als underdog de wedstrijd in ging. Deze kreeg het dan ook zwaar te verduren en kreeg een paar knockdowns voor zijn kiezen.

Kryklia geselde zich en pakte de wedstrijd over waar hij Azizpour zo hard bewerkte dat deze via KO werd verslagen. De scheidsrechter greep in om letsel bij Azizpour te voorkomen. Volgens veel van de meest relevante ranglijsten behoort Krkylia samen met Rico Verhoeven en Antonio Plazibat tot de drie beste zwaargewichten ter wereld.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws