Noodkreet GLORY kampioen:’We staan al 6 maanden klaar’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Noodkreet GLORY kampioen:’We staan al 6 maanden klaar’

Noodkreet GLORY kampioen:’We staan al 6 maanden klaar’

Noodkreet GLORY kampioen Anissa Meksen:'We staan al 6 maanden klaar'

Benoit Zede, de coach en manager van voormalig GLORY kickboxing kampioen Anissa Meksen lijkt het zat te zijn. Zijn protégé tekende vorig jaar bij ONE Championship maar komt niet aan de bak.

Voor Anissa Meksen lijkt de tijd te verstijken zonder dat zij nog in actie komt. De kickbokskampioene staat al geruime tijd aan de kant en slijt haar dagen met trainen, maar voor wat.

Meksen is een van de grootste talenten onder de vrouwen in het kickboksen. Zij verloor haar titel tegen Tiffany van Soest in maart 2019. Tijdens een controversiële wedstrijd later dat jaar tegen Van Soest slaagde de Française en niet in deze terug te winnen.

Kom op met dat gevecht

De kickbokser tekende bij de Aziatische grootmacht ONE Championship maar kreeg daar tot nu toe nog geen gevecht. Grotendeels tengevolge van de coronapandemie. Ettelijke keren probeerde Zede een gevecht los te peuteren voor Meksen, zonder succes.

Vandaag doet Zede weer een poging via twitter om aandacht te vragen voor zijn pupil. Compleet met een tag naar ONE. ,,We staan al 6 maanden klaar”, twittert Zede. Hopelijk deze keer niet tegen dovemansoren.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

Anthony Joshua: ‘Het gevecht met Tyson Fury komt er, wat er ook gebeurt’

Bepaalt blij is Joshua niet met Fury en vindt dat deze en zijn team de complete bokswereld in haar hemd heeft laten staan.

RIVALEN OPGEPAST! Hier komt UFC-ster SPEEDY McGregor

Conor McGregor staat over een kleine maand tegenover Dustin Poirier in de UFC kooi.

FOUTJE! Vechter zwaar ‘KO’ doordat scheids even niet oplet

Mohammad Karaki werd op brute wijze knock-out geslagen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page