Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Nieuwe docu over kickboks legende Ramon Dekkers in de maak

Nieuwe docu over kickboks legende Ramon Dekkers in de maak

VIDEO: Unieke documentaire over Ramon Dekkers

Hij regeerde voor lange tijd de kickboks ring in binnen en buitenland, Ramon Dekkers.

Een ware legende die veel te jong overleed op 27 February 2013, Ramon Dekkers is al op vele manieren geëerd, er is een nieuwe documentaire in de maak over het leven van de wereldwijd bekende kickbokser.

In Thailand wordt Dekkers nog steeds gezien als een ware grootheid die in het mekka van het kickboksen en Muaythai iedere tegenstander versloeg met zijn ‘Dutch style’ van vechten. Zijn vader Cor en broer Nick Hemmers reisde afgelopen week af naar Amerika in het kader van de aanstaande docu.

Vechten met één arm

Zij troffen onder andere Dana White, de grote baas van de UFC en voormalig vechter Duane Ludwig, de man waar Dekkers ooit tegen vocht met slechts één arm wegens een blessure, Ludwig ging zelfs knock-out tijdens die wedstrijd wat aangeeft wat een vechter Dekkers was.

ZIE OOK >> Muurschildering Ramon Dekkers in gevaar

Wanneer de docu over Ramon Dekkers uitkomt en hoe deze gaat heten is nog onbekend, dat veel kickboks fans er naar uit zien staat buiten kijf.

Bekijk ook

Rico Verhoeven en Badr Hari samen als gast bij Veronica Inside

Rico Verhoeven en Badr Hari staan donderdag 17 oktober oog in oog op de persconferentie voor hun gevecht op 21 december.

ONE Championship: Kickboks ‘superclash’ Buakaw vs Pertosyan

Afgelopen weekend schreef de Itialiaanse kickbokser Giorgio Petrosyan geschiedenis, door het grootste bedrag ooit verdiend met een kickboks wedstrijd mee naar huis te nemen.

VIDEO: Kickboks kampioen Tayfun, Ik wil Petrosyan en Grigorian

Hij regeert al geruime tijd als kampioen bij een van de grootste kickboks organisaties Enfusion, Tayfun Ozcan. Hij heeft echter zijn zinnen gezet op twee collega kampioenen Giorgio Petrosyan en Marat Grigorian.