Nieuwe docu over kickboks legende Ramon Dekkers in de maak Nieuws
Nieuws

Nieuwe docu over kickboks legende Ramon Dekkers in de maak

Nieuwe docu over kickboks legende Ramon Dekkers in de maak
Nieuwe docu over kickboks legende Ramon Dekkers in de maak

Hij regeerde voor lange tijd de kickboks ring in binnen en buitenland, Ramon Dekkers.

Een ware legende die veel te jong overleed op 27 February 2013, Ramon Dekkers is al op vele manieren geëerd, er is een nieuwe documentaire in de maak over het leven van de wereldwijd bekende kickbokser.

In Thailand wordt Dekkers nog steeds gezien als een ware grootheid die in het mekka van het kickboksen en Muaythai iedere tegenstander versloeg met zijn 'Dutch style' van vechten. Zijn vader Cor en broer Nick Hemmers reisde afgelopen week af naar Amerika in het kader van de aanstaande docu.

Vechten met één arm

Zij troffen onder andere Dana White, de grote baas van de UFC en voormalig vechter Duane Ludwig, de man waar Dekkers ooit tegen vocht met slechts één arm wegens een blessure, Ludwig ging zelfs knock-out tijdens die wedstrijd wat aangeeft wat een vechter Dekkers was.

ZIE OOK >> Muurschildering Ramon Dekkers in gevaar

Wanneer de docu over Ramon Dekkers uitkomt en hoe deze gaat heten is nog onbekend, dat veel kickboks fans er naar uit zien staat buiten kijf.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws