Niet Badr of Rico: Deze Glory vechter is veruit favoriet Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Niet Badr of Rico: Deze Glory vechter is veruit favoriet

Niet Badr of Rico: Deze Glory vechter is veruit favoriet

Rico Verhoeven en Badr Hari zijn de grote publiekstrekkers bij Glory Kickboxing, dat is geen geheim. Echter blijkt er een vechter die zijn debuut moet maken bij de organisatie veruit fan favoriet, Alistair Overeem.

Niemand minder dan vechtlegende Alistair Overeem streeft Badr Hari en Rico Verhoeven voorbij. Dit blijkt uit de reacties op een post van Glory op twitter met de vraag "wie is jouw favoriete Glory zwaargewicht?"

De grote favoriet

De reagerende fans verkiezen Overeem boven Verhoeven en Badr. Ook zijn er fans die andere namen noemen zoals Gokhan Saki, Jamal Ben Saddik en Antonio Plazibat, maar Overeem stijgt er ver boven uit. Op 8 oktober zullen Badr en Overeem de ring in gaan. Overeem is aangemerkt als favoriet om te winnen.

Een ding is zeker het zal Glory weinig moeite kosten om het Gelredome in Arnhem te vullen. Geen fan wil dit gevecht missen. ,,Een van de twee gaat absoluut knock-out", aldus een enthousiaste fan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws