Nieky Holzken: "rematch met Murthel Groenhart, altijd” Nieuws
Nieuws

Nieky Holzken: "rematch met Murthel Groenhart, altijd”

Nieky Holzken: "rematch met Murthel Groenhart, altijd”
Nieky Holzken: "rematch met Murthel Groenhart, altijd”

Morgen vrijdag 21 februari staat Nieky Holzken in de ring tegen Mustapha Hayda tijdens ONE: Call to Greatness. Voorafgaand aan deze partij hadden fans de gelegenheid de Helmonder vragen te stellen via Twitter.

Holzken vocht al eerder bij ONE Championship waar hij naar overstapte na een stevige kickboks carrière bij GLORY. Holzken bokste ook een aantal partijen onder andere bij WBSS, met veel succes.

Bij ONE is de Nederlander hard op weg naar de top, zo versloeg hij Cosmo Alexandre waar hij in het verleden ook al eens tegenover stond. En morgen is het de beurt aan Hayda om de bokshandschoenen te kruizen met “The Natural”.

Murthel Groenhart

Tijdens het vragenuurtje van de fans werd de vraag gesteld of Holzken een eventuele rematch tegen Murthel Groenhart zag zitten. Het antwoord was duidelijk, “Ik vocht 3 maal tegen Groenhart, en ik ben altijd klaar voor een rematch. “

LEES OOK: Nieky Holzken ik vernietig Cosmo Alexandre

Ook werd de vraag gesteld wie er zou winnen als Holzken tegenover voormalig IBO Super Middengewicht wereldkampioen boksen Chris Eubank Jr zou komen te staan. “ik,” was het korte maar duidelijke antwoord van Holzken.

Waar?

Mocht het ooit tot een rematch komen tussen Holzken en Groenhart, dan is de vraag waar deze plaats zal vinden? Groenhart vecht nog onder de vlag van GLORY, van Holzken is bekend dat hij niet bepaald gecharmeerd meer is van GLORY als organisatie.

Een ding is zeker mocht het ooit tot een rematch komen dan zal dit zeker vuurwerk gaan opleveren. Zowel Holkzen als Groenhart behoren tot de absolute kickboks wereld top.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws