Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Nieky Holzken na verlies tegen Regian Eersel: ‘Ik kom terug’

Nieky Holzken na verlies tegen Regian Eersel: ‘Ik kom terug’

Nieky Holken na verlies tegen Regian Eersel: 'Ik kom terug'

Tijdens het ONE Championship Enter the Dragon even vrijdag verloor Nieky Holzken van Regian Eersel.

Verliezen is niet iets wat een sporter graag doet, maar in een 1 op 1 sport zoals kickboksen heb je u eenmaal een verliezer en een winnaar. Zowel Holzken als Eersel zette een top partij neer vrijdag, het publiek genoot van de Nederlandse stijl kickboksen waar vechters uit ons land om bekend staan.

ZIE OOK >> Regian Eersel eerste Nederlander met ONE Championship wereldtitel

Zowel Holzken als Eersel gaven elkaar geen ruimte, er waren een aantal stevige stoten en trappen die beide vechters van elkaar te verwerken kregen, ook de knie technieken bleven niet achter. Dit geduchte wapen van een kickbokser staat vaak garant voor een knockout.

Knie techniek

Er lijkt enige discussie te zijn over de knie naar het lichaam van Eersel, ingezet door Holzken. Het team van Eersel melde onze redactie later met een reactie te komen. Op Instagram poste Holzken zijn visie op hoe het gevecht verlopen is:

“Congratulations @koolhydraat (Regian Eersel) with youre win @onechampionship ill be back soon and this was not in the nuts but in the liver but good play, your knee was good right in my face. But i came back people judge yourself in this one and it was not in the nuts fair play from me, good comeback from Regian and after i went down in the 4th, i came back in the 5th. “

Bekijk ook

Rico Verhoeven: ‘Klaar of niet, ik kom er aan’

Het aftellen is begonnen voor wat het grootste gevecht in de vaderlandse kickboks geschiedenis wordt genoemd, Rico vs Badr.

Roel Mannaart verdedigt K-1 Kickboks wereldtitel in Japan

Vandaag maakte de K-1 WGP organisatie in Japan bekend, dat regerend K-1 zwaargewicht kampioen Roel Mannaart zijn titel zal verdedigen tegen de Engelsman Chris Bradford.

Titelgevecht GLORY 70: Murthel Groenhart vs. Cedric Doumb├ę

Titelgevecht GLORY 70: Murthel Groenhart vs. Cedric Doumb├ę