Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Nieky Holzken: “ik sla ze allemaal de ring uit bij ONE Championship” (Video)

Nieky Holzken: “ik sla ze allemaal de ring uit bij ONE Championship” (Video)

Top kickbokser en voormalig wereldkampioen kickboksen Nieky Holzken neemt zijn taak bij ONE Championship serieus. In een interview met Vechtsport Info liet hij weten er helemaal voor te gaan.

Holzken is een van de beste kickboksers ter wereld die ook nog eens zijn sporen heeft verdiend in het boksen. Zo stond hij op de WBSS tegenover Callum Smith. Holzken verloor de partij, maar had een zeer korte voorbereiding tijd, echter gaf hij de winst tegen aan de Engelsman niet cadeau.

Op de vraag of hij naast zijn nieuwe carrière bij ONE nog het boksen ambieert is hij duidelijk; “een rematch tegen Callum Smith zou ik nog weleens willen doen.”

Boksen minder aantrekkelijk

Echter levert het boksen Holzken financieel minder op, hij windt er dan ook geen doekjes om en verteld dat er met kickboksen gewoon meer geld te verdienen is.

LEE OOK: Nieky Holzken slaat tegenstander knock-out bij ONE debuut

Ben je benieuwd wat de kickboks legende nog meert te vertellen heeft, bekijk dan bovenstaande video.

Bekijk ook

Perry Ubeda: Van kickbokskampioen naar mensenmens

De Nijmeegse oud-kickbokser en negenvoudig wereldkampioen in vier verschillende vechtdisciplines Perry 'Dynamite' Ubeda probeert op een unieke manier zijn steentje bij te dragen aan de samenleving.

Kickboksen: Team Remy Bonjasky in actie tegen Roemenen

Tijdens de Dynamite Fighting Show welke plaatsvindt op 27 september in Piatra Neamt, Roemenië komt een top team van Nederlandse kickboksers in actie komen.

Ilias Ennahachi over winnen ONE FC wereldtitel: ‘Ik ben de beste’

Een beter debuut had de Nederlands-Marokkaanse kickbokser Ilias Ennahachi zich bij ONE championship niet kunnen wensen.