Nieky Holzken: 'Deze keer ga ik met de ONE wereldtitel naar huis' Nieuws
Nieuws

Nieky Holzken: 'Deze keer ga ik met de ONE wereldtitel naar huis'

Nieky Holzken: 'Deze keer ga ik met de ONE wereldtitel naar huis'
Nieky Holzken: 'Deze keer ga ik met de ONE wereldtitel naar huis'

Op vrijdag 25 oktober staat de Nederlandse kickbokslegende, Nieky Holzken, voor de tweede keer tegenover Regian Eersel voor de ONE lichtgewicht kickboks wereldtitel.

Hoewel de 35-jarige uit Helmond de eerste keer tekortschoot, is hij zeker dat hij niet dezelfde fouten zal maken, om zijn droom goud te winnen op het wereldtoneel waar te maken. Het eerste gevecht tussen deze twee top kickboksers was een van de beste van 2019 tot nu toe.

"Ik denk dat we heel goed vechten voor het publiek van ONE Championship, Iedereen had het erover en iedereen wil de rematch zien. Ik denk alleen dat we ons gevecht naar het publiek gebracht hebben, we gaan het opnieuw doen op 25 oktober, " zegt Holzken.

Ik had kunnen winnen

Zelfs Holzken kan niet ontkennen dat Eersel het verdiende de overwinning op de kaarten van de jury te behalen. Hij begon sterk, maar hij kon zijn rivaal niet stoppen zijn ritme te vinden en de overhand te krijgen. Holzken gelooft dat hij Eersel in hun eerste wedstrijd had moeten uitschakelen en hij denkt dat hij de tweede keer een goede kans heeft.

"Ik wil een betere conditie en meer explosiviteit hebben, en daar heb ik voor getraind. Hij weet wat [ik meen] en ik weet wat ik van hem kan verwachten, dus het wordt weer een geweldig gevecht. " Hij weet ook dat Eersel het goud niet gemakkelijk zal overgeven, maar hij voelt zich goed over zijn kansen.

ZIE OOK >> Regian Eersel klaar voor rematch met Nieky Holzken

"Ik voel me veel zelfverzekerder en beter dan de vorige keer, veel beter", voegt hij eraan toe. "Ik ben niet zozeer een prater, maar ik kom eraan."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws