Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Nieky Holzken: ‘december titelgevecht bij ONE Championship’

Nieky Holzken: ‘december titelgevecht bij ONE Championship’

Nieky Holzken sleept 'extra prijs' in de wacht bij ONE Championship
Foto: ONE FC

Het succesvolle debuut wat Nieky Holzken maakte bij ONE Championship tegen oude bekende Cosmo Alexandre, doet de voormalige GLORY wereldkampioen naar meer smaken. Hij wil zo snel mogelijk de ring weer in bij One en wel in een titel gevecht.

Via zijn Twitter account laat Holzken weten er wel zin in te hebben om op de vechtkaart van ONE: Destiny of Champions te staan, wat gehouden wordt in Kuala Lumpur.

Ook heeft Holzken al een tegenstander op het oog of eerder een tegenstander hem. Elliot Compton bijgenaamd ‘The Dragon’ melde het volgende op zijn twitter account; “Nieky holzken is de man! Ik heb niets dan enorm veel respect voor hem. Ik zou vereerd zijn om de kooi te delen en mijn vaardigheden tegen hem te testen als ONEChampionship dit wil doen! Vuurwerk is gegarandeerd! ”

LEES OOK:

Nieky Holzken elke KO staat op mijn lichaam

 

Titelgevecht

Holzken had zijn antwoord klaar voor Compton en melde:”Ik zou zeggen zeven december, lets rock and! Om de daad bij het woord te voegen twitterde Holzken: “Hey ONEChampionship en een titelgevecht met @elliotcpt (Compton) op 7 december? “Ik ben klaar om opnieuw de ring in te gaan. ”

Compton vocht tijdens ONE:HEROES OF HONOR afgelopen 20 april nog tegen Cosmo Alexandre die de partij won. Echter bleek Holzken te sterk in de tweede ontmoeting die hij had met Alexandre en ging de laatste hard knock-out door een perfect geplaatste uppercut van Holzken.

 

Bekijk ook

Kickboksen: Luis Tavares in actie tijdens GLORY 66 Parijs

Het ziet er naar uit dat de vechtkaart voor GLORY 66 Parijs een aantal Nederlandse top kickboksers zal herbergen.

ONE FC Kickboksen: Tarik Khbabez treft Anderson Silva

De Marokkaans-Nederlandse zwaargewicht kickbokser Tarik Khbabez zal op 15 juni in Shanghai de ring in gaan.

ONE FC Wereldkampioen kickboksen Regian Eersel terug in Nederland

Regian Eersel zette een top prestatie neer in Singapore vrijdag 17 mei, door kickboks legende Nieky Holzken te verslaan.

REGIO NIEUWS UITGELICHT