Nieky Holzken: ‘december titelgevecht bij ONE Championship’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Nieky Holzken: ‘december titelgevecht bij ONE Championship’

Nieky Holzken: ‘december titelgevecht bij ONE Championship’

Nieky Holzken sleept 'extra prijs' in de wacht bij ONE Championship
Foto: ONE FC

Het succesvolle debuut wat Nieky Holzken maakte bij ONE Championship tegen oude bekende Cosmo Alexandre, doet de voormalige GLORY wereldkampioen naar meer smaken. Hij wil zo snel mogelijk de ring weer in bij One en wel in een titel gevecht.

Via zijn Twitter account laat Holzken weten er wel zin in te hebben om op de vechtkaart van ONE: Destiny of Champions te staan, wat gehouden wordt in Kuala Lumpur.

Ook heeft Holzken al een tegenstander op het oog of eerder een tegenstander hem. Elliot Compton bijgenaamd ‘The Dragon’ melde het volgende op zijn twitter account; “Nieky holzken is de man! Ik heb niets dan enorm veel respect voor hem. Ik zou vereerd zijn om de kooi te delen en mijn vaardigheden tegen hem te testen als ONEChampionship dit wil doen! Vuurwerk is gegarandeerd! ”

LEES OOK:

Nieky Holzken elke KO staat op mijn lichaam

 

Titelgevecht

Holzken had zijn antwoord klaar voor Compton en melde:”Ik zou zeggen zeven december, lets rock and! Om de daad bij het woord te voegen twitterde Holzken: “Hey ONEChampionship en een titelgevecht met @elliotcpt (Compton) op 7 december? “Ik ben klaar om opnieuw de ring in te gaan. ”

Compton vocht tijdens ONE:HEROES OF HONOR afgelopen 20 april nog tegen Cosmo Alexandre die de partij won. Echter bleek Holzken te sterk in de tweede ontmoeting die hij had met Alexandre en ging de laatste hard knock-out door een perfect geplaatste uppercut van Holzken.

 

Bekijk ook

🎥 Geweld moment Lopez en Kambosos Jr: ‘moet je klappen’

Teofimo Lopez en George Kambosos Jr zullen 5 juni de strijd met elkaar aangaan

‘WTF man’: UFC staredown loopt uit de hand (video)

Jeremy Stephens werd licht gewelddadig tegen zijn rivaal Drakkar Klose

🎥 Levi Rigters: ‘ik wacht op Glory’ en meer in de WCS podcast

Tijdens de nieuwste aflevering van de Enfusion WCS Podcast die vandaag live ging waren topknokkers Levi Rigters en Endy Semeleer gasten

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page