Nieky Holzken: 'december titelgevecht bij ONE Championship' Nieuws
Nieuws

Nieky Holzken: 'december titelgevecht bij ONE Championship'

Nieky Holzken: 'december titelgevecht bij ONE Championship'
Nieky Holzken: 'december titelgevecht bij ONE Championship'

Het succesvolle debuut wat Nieky Holzken maakte bij ONE Championship tegen oude bekende Cosmo Alexandre, doet de voormalige GLORY wereldkampioen naar meer smaken. Hij wil zo snel mogelijk de ring weer in bij One en wel in een titel gevecht.

Via zijn Twitter account laat Holzken weten er wel zin in te hebben om op de vechtkaart van ONE: Destiny of Champions te staan, wat gehouden wordt in Kuala Lumpur.

Ook heeft Holzken al een tegenstander op het oog of eerder een tegenstander hem. Elliot Compton bijgenaamd 'The Dragon' melde het volgende op zijn twitter account; "Nieky holzken is de man! Ik heb niets dan enorm veel respect voor hem. Ik zou vereerd zijn om de kooi te delen en mijn vaardigheden tegen hem te testen als ONEChampionship dit wil doen! Vuurwerk is gegarandeerd! "

Nieky Holzken: 'december titelgevecht bij ONE Championship'

LEES OOK:

Nieky Holzken elke KO staat op mijn lichaam

Titelgevecht

Holzken had zijn antwoord klaar voor Compton en melde:"Ik zou zeggen zeven december, lets rock and! Om de daad bij het woord te voegen twitterde Holzken: "Hey ONEChampionship en een titelgevecht met @elliotcpt (Compton) op 7 december? "Ik ben klaar om opnieuw de ring in te gaan. "

Compton vocht tijdens ONE:HEROES OF HONOR afgelopen 20 april nog tegen Cosmo Alexandre die de partij won. Echter bleek Holzken te sterk in de tweede ontmoeting die hij had met Alexandre en ging de laatste hard knock-out door een perfect geplaatste uppercut van Holzken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws