'Ik sloop hem!' Holzken belooft Rus pak slaag Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

'Ik sloop hem!' Holzken belooft Rus pak slaag

'Ik sloop hem!' Holzken belooft Rus pak slaag

Nieky Holzken maakt op 26 maart zijn terugkeer naar de ONE kickboksring tegen Islam Murtazaev uit Dagestan. Laatstgenoemde is een voormalig titeluitdager die verloor tegen kampioen Regian Eersel in december vorig jaar.

Zowel Holzken en Murtazaev vochten tegen de Nederlands-Surinaamse geweldenaar Eersel maar slaagden er niet in diens titel te veroveren. Nu staan voormalig Glory Kampioen Holzken en de vechter uit Dagestan tegenover elkaar tijdens ONE: X op 26 maart in Singapore.

Holzken behoeft geen introductie en is een van de beste kickboksers ter wereld. De knokker uit Helmond boekte grote successen als kickbokser en bokser. Holzken vecht al geruime tijd onder de vlag van ONE Championship en heeft nog steeds de titel op het oog.

Ik sloop hem volledig

Desgevraagd reageert Holzken naar onze redactie of hij een voorspelling wil doen over zijn gevecht; ,,Ik sloop hem." Kort maar krachtig en zeker geen nodeloze belofte gezien de reputatie van Holzken. Die gezien kan worden als een van de gevaarlijkste vechters.

Murtazaev werd geboren in het beruchte bergachtige gebied van Dagestan, Rusland. De vechter nam zijn eerste stappen in de vechtsporten door Muay Thai op te pakken toen hij 10 jaar oud was. Zoals gezegd verloor de Rus in zijn debuut bij ONE van Eersel en zal proberen een winst op een legende als Holzken op zijn palmares te zetten. Maar niet als het aan Holzken ligt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws