Nieky Holkzen naar elite VIP resort van ONE Championship Nieuws
Nieuws

Nieky Holkzen naar elite VIP resort van ONE Championship

Nieky Holkzen naar elite VIP resort van ONE Championship
Nieky Holkzen naar elite VIP resort van ONE Championship

Als een van 's werelds beste kickboksers maakt Nieky Holzken grote indruk in Azië.

Sinds zijn verbintenis met ONE Championship boekt hij de ene na de andere overwinning. Holzken vocht voorheen voor GLORY maar kreeg daar niet de kansen die hij verdiende, stapte over naar het boksen en keerde terug naar het kickboksen bij ONE.

Nederlandse vechters zijn geliefd in Azië en staan bekend om hun kunde en hardheid, de Nederlandse stijl van kickboksen staan dan ook hoog aangeschreven. In het verleden imponeerde namen zoals Ramon Dekkers en een Andy Souwer, die vorig jaar ook bij ONE tekende furore. Souwer staat zondag voor ONE in Tokyo in de ring tegen Yodsanklai Fairtex, in wat na 11 jaar een rematch zal zijn.

De weg van ONE

Om hun top vechters goed voor te bereiden op wat er komen gaat en hoe om te gaan met de pers en andere gerelateerde zaken in Azië, organiseert ONE een aantal dagen waar dit wordt bijgebracht. Normen en waarden staan hoog in het vaandel van ONE ook hier zal over worden onderwezen.

Sjef Weber, schoonvader en trainer van Holzken vertelde de redactie dat van 2 tot 5 april Nieky daar ook aan zal deelnemen. Er zullen en groot aantal bekende namen en collega vechters rondlopen, ook de grote baas van ONE Chatri Sityodtong zal aanwezig zijn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws