Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Nederlandse profvoetballer maakt overstap naar het kickboksen

Nederlandse profvoetballer maakt overstap naar het kickboksen

Nederlandse profvoetballer maakt kickboks debuut in oktober

Een interessante overstap van het voetbal naar het kickboksen.

De Nederlandse voormalig profvoetballer Orlando Smeekes, zal volgende maand zijn kickboks debuut maken nadat hij zich vorig jaar heeft teruggetrokken uit het voetbal.

De 37-jarige Smeekes uit Amsterdam zal te zien zijn op het Ringsgala in Amstelveen van 5 oktober. “Een professionele kickbokser worden was altijd mijn kinderdroom, ”schreef Smeekes op Instagram.

Nieuwe hoofdstuk

“Dit wordt dus geen enkele wedstrijd voor mij, maar het begin van een nieuw hoofdstuk als atleet en ook in mijn persoonlijke leven. Blijf op de hoogte om te zien hoe dit werkt. “

Smeekes speelde voor zowel Helmond Sport als Go Ahead Eagles in de Nederlandse Eerste Divisie. Smeekes speelde ook Zuid-Afrika, Smeekes treed in de voetsporen van Luis Tavares die ooit bij Feyenoord voetbalde en nu bij GLORY Kickboxing in de ring staat.

Bekijk ook

Rico Verhoeven: ‘Klaar of niet, ik kom er aan’

Het aftellen is begonnen voor wat het grootste gevecht in de vaderlandse kickboks geschiedenis wordt genoemd, Rico vs Badr.

Roel Mannaart verdedigt K-1 Kickboks wereldtitel in Japan

Vandaag maakte de K-1 WGP organisatie in Japan bekend, dat regerend K-1 zwaargewicht kampioen Roel Mannaart zijn titel zal verdedigen tegen de Engelsman Chris Bradford.

Titelgevecht GLORY 70: Murthel Groenhart vs. Cedric Doumbé

Titelgevecht GLORY 70: Murthel Groenhart vs. Cedric Doumbé