MEDAILLE REGEN: Nederlandse Muaythai vechters in de prijzen Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

MEDAILLE REGEN: Nederlandse Muaythai vechters in de prijzen

Zondag 6 december 2020 werd de officiële medaille ceremonie gehouden, in de de Muaythai Academy van Duran Ebren in Eindhoven. Deze werd georganiseerd door Muaythai Organisatie Nederland (MON).

Voorzitter/president Duran Ebren van de Muaythai Organisatie Nederland (MON) legde in zijn speech uit dat het 2020 een uitdagend jaar is geweest, maar dat er ook kansen zijn gecreëerd en verzilverd.

Ebren en het bestuur van MON zijn trots op het Nederlandse teamen de behaalde resultaten. Deze deden mee aan de Virtuele Kampioenschappen van IFMA en zette zich daar goed op de kaart.

Geselecteerde groep

Uit de maar liefst 30.000 inzendingen wereldwijd werden 800 deelnemers geselecteerd om mee te doen aan de finale van de Virtuele Kampioenschappen. Waaronder enkele Nederlandse Muaythai vechters.

Het Nederlandse team, bestaande uit: Cas Rozema, Miryam Rayhi, Cheyenne Aldus, Selina van den Hurk en Ruby de Bond kreeg medailles uitgereikt, voor hun deelname aan de Virtuele Kampioenschappen van IFMA.

Extra erkenning

Twee van de atleten kregen een extra bronzen plak, voor het behalen van een derde plaats in de categorieën Wai Khru en Schaduwboksen.

De medailles en certificaten werden uitgereikt door Desislava Meijer van Fighting Lions en coach/voorzitter MON Duran Ebren.