Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Nederlandse kickbokser krijgt slaag van Roemeense reus (video)

Nederlandse kickbokser krijgt slaag van Roemeense reus (video)

Afgelopen week vond in Roemenië Colosseum Tournament XVI plaats, met wel een heel bijzondere kickboks wedstrijd voor het goede doel.

Tijdens Colosseum Tournament XVI vond er een kickboks wedstrijd voor het goede doel plaats tussen de Nederlandse kickbokser Roel van der Hoek en de reusachtige Daniel Natea uit Roemenië. Het gevecht werd groots aangekondigd in de ring, want de opbrengst zou naar het goede doel gaan.

Geen match

Al snel bleek dat de Roemeense reus niet echt leek te begrijpen wat een “liefdadigheid’ wedstrijd inhoudt, Van der Hoek moest dan ook vanaf start een aantal flinke hoeken incasseren. Toch liet de Nederlander zich niet zomaar uit het veld slaan en bleef staan.

Natea, die in 2016 voor Roemenie uitkwam op de Olypmische spelen in het judo, bleef flink inhameren op Van der Hoek. Deze delfde uiteindelijk het onderspit, na een flinke tik. Al met al respect voor de Nederlander die geen angst toonde, maar het woord mismatch lijkt hier op zijn plaats.

Bekijk ook

5 krankzinnige kickboks rondes: Guto Inocente behoudt WGP titel

WGP Kickboxing Super zwaargewicht kampioen Guto Inocente heeft met succes zijn WGP titel verdedigd op zaterdag 9 november in Brasilia, Brazilië.

Wereldkampioen kickboksen geeft een lesje in trappen (video)

Wereldkampioen kickboksen santino verbeek geeft een lesje in trappen

GLORY 73 Rematch: Josh Jauncey vs. Stoyan Koprivlinksi

Josh Jauncey en Stoyan Koprivlenski zullen elkaar wederom ontmoeten in Shenzhen.