Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Nederlandse jeugd kickboksers imponeren in Italië

Nederlandse jeugd kickboksers imponeren in Italië

Nederlandse jeugd kickboksers imponeren in Italië

Afgelopen vrijdag is team TTC onder leiding van Hans Massing afgereisd naar Rome Italië voor de wereldkampioenschappen kickboksen.

Van de 11 vechters van TTC in verschillende categorieën hebben ze 20 wereldtitels veroverd waaronder toptalent Djustin Micael drievoudig wereldkampioen en Wonderboy Jursly Vargas tweevoudig wereldkampioen. Ook het opkomende Talent Charaf The red diamond is tweevoudig wereldkampioen geworden.

Zo hebben ook toptalenten Kenji de smurf, Senna Knoester, Giovanni the Hurricane, Mayra Angila, Stefania di lella, Michelle, Anouk de killerdiva en duhan ook Wereldtitels veroverd. Dit zijn jeugd A klassers die het ver zullen schoppen met het kickboksen

Ingezonden artikel

Bekijk ook

Rico Verhoeven en Badr Hari samen als gast bij Veronica Inside

Rico Verhoeven en Badr Hari staan donderdag 17 oktober oog in oog op de persconferentie voor hun gevecht op 21 december.

ONE Championship: Kickboks ‘superclash’ Buakaw vs Pertosyan

Afgelopen weekend schreef de Itialiaanse kickbokser Giorgio Petrosyan geschiedenis, door het grootste bedrag ooit verdiend met een kickboks wedstrijd mee naar huis te nemen.

VIDEO: Kickboks kampioen Tayfun, Ik wil Petrosyan en Grigorian

Hij regeert al geruime tijd als kampioen bij een van de grootste kickboks organisaties Enfusion, Tayfun Ozcan. Hij heeft echter zijn zinnen gezet op twee collega kampioenen Giorgio Petrosyan en Marat Grigorian.