Murthel Groenhart vs Cedric Doumbé: Van internet naar de ring Nieuws
Nieuws

Murthel Groenhart vs Cedric Doumbé: Van internet naar de ring

Murthel Groenhart vs Cedric Doumbé: Van internet naar de ring
Murthel Groenhart vs Cedric Doumbé: Van internet naar de ring

Ze stonden eerder tegenover elkaar in de ring GLORY kickboksers, Murthel Groenhart en Cedric Doumbé.

Groenhart werd in augustus 2017 GLORY wereldkampioen weltergewicht door middel van een overwinning op Cedric Doumbe. In februari 2018 moest Groenhart de weltergewicht titel afstaan aan Harut Grigorian, waarop Doumbé op zijn beurt Grigorian aftroefde en de titel wederom op zijn naam schreef in maart 2019.

ZIE OOK >> Murthel Groenhart pakt GLORY weltergewicht titel

Het zou tot een reamtch komen in oktober 2019 tijdens GLORY 70 maar Doumbé trok zich wegens een vermeende blessure terug. Doordat Doumbé niet kon vechten stapte Troy Jones in voor de inmiddels vacante weltergewicht titel, maar Groenhart bleek te sterk en claimde deze terwijl Doumbé toekeek vanuit het publiek.

Van internet naar de ring

Groenhart en Doumbé delen op social media regelmatig posts over elkaar met ongezouten commentaar, de strijd in de ring mag dan voorlopig over zijn, maar op internet zijn beide vechters nog volop in gevecht met elkaar. Zo plaatste Groenhart een foto op Instagram waarin hij te zien tijdens gewichttraining en zegt:"Til en krijg meer spieren, meer kracht, meer KO's."

Doumbé was de post ook opgevallen en besloot dezelfde foto van Groenhart te plaatsen met commentaar: Zei hij net "meer spieren"? GLORY kickboxing praat alsjeblieft met je vechter, hij heeft geen schijn van kans." Wellicht zal de strijd in 2020 wederom beslist worden in de ring?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws