Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / 🎥 MURTHEL GROENHART: ‘Ik parkeer mijn auto tussen je tanden’

🎥 MURTHEL GROENHART: ‘Ik parkeer mijn auto tussen je tanden’

Hij staat klaar om Cedric Doumbé een pak slaag te geven, Murthel Groenhart. De jarenlange rivaliteit is nog niet ten einde.

Op Instagram maakt Groenhart nog maar eens duidelijk dat hij niet onder de indruk van Doumbé. In een post met een veel zeggende video heeft hij dan ook een boodschap. Het is vandaag precies 3 jaar terug dat Groenhart de titel op Doumbé veroverde.

Dit gebeurde tijdens GLORY 44: Chicago op 26 augustus 2017. “Slechts gefocust op één ding en één ding. Vandaag drie jaar geleden nam ik zijn (Doumbé’s) titel. Tijd om het opnieuw te doen, kijk me in mijn ogen jij lelijke clown ik kom mijn auto tussen je tanden parkeren.

Andere weg

Harde woorden maar zeker geen bluf. Groenhart en Doumbé stonden meerdere keren tegenover elkaar en zijn aan elkaar gewaagd. Recentelijk nam Groenhart afscheid van Mikes Gym waar hij jarenlang trainde. Dit om een nieuwe weg in te gaan.

Deze weg betekent zo te zien dus niet dat hij Doumbé vergeten is. Aan de andere kant is Doumbé druk met het uitdagen van Groenhart. Mocht het tot een clash komen dan zal het er niet zachtzinnig aan toe gaan. Af te meten aan de social media oorlog tussen de twee.

Bekijk ook

Eikels: Zoontje (2) bekende UFC-vechter uit vliegtuig gezet

Cody Garbrandt, voormalig UFC-kampioen is zwaar pissed op Southwest Airlines. De vechter reisde met zijn ...

Vetzak: Bokser mist gewicht met 20 kilo, gevecht afgezegd

Khalid Baker is boos en goed ook, de bokser zag zijn gevecht vandaag in Australie ...

‘Mijn tijd zit erop’: Ontslagen UFC’er Overeem geeft verklaring

Alistair Overeem is niet langer onderdeel van de vechters stal bij de UFC. De Nederlandse ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page