Murthel Groenhart excuseert zich voor afzeggen tegen Cedric Doumbé
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Murthel Groenhart excuseert zich voor afzeggen tegen Cedric Doumbé

Murthel Groenhart excuseert zich voor afzeggen tegen Cedric Doumbé

Murthel Groenhart excuseert zich voor afzeggen tegen Cedric Doumbé

Gisteren werd bekend dat topkickbokser Murthel Groenhart af had gezegd tegen GLORY kampioen Cedric Doumbé. De twee zouden elkaar treffen op zaterdag 19 december voor de weltergewicht titel.

Op Instagram Murthel Groenhart reageert op zijn uitvallen voor de titelstrijd. ,,Beste fans, ik wil mij verontschuldigen voor het feit dat ik te hard heb getraind voor dit gevecht. Dat heeft mij een blessure opgeleverd. Helaas ben ik uit de strijd maar niet uit deze oorlog. Mijn advocaat en Manager zijn in onderhandeling om het gevecht op het volgende GLORY event te krijgen……. wordt vervolgd”, aldus de kickbokser.

Bronnen vertelden onze redactie gisterochtend dat het gevecht afgezegd zou zijn. Navraag bij GLORY leverde niets op. Echter werd later op de dag voorafgaand aan de persconferentie voor het event de mededeling gedaan, dat Groenhart moest afzeggen.

Verzetten naar Januari

GLORY zegt binnen 48 uur met een nieuwe tegenstander voor Doumbé te komen. Deze wil liever voor de titel vechten en tegen Groenhart. Ook zouden er financiële strubbelingen zijn omtrent de beloning voor de Fransman als hij wel vecht op 19 december, zo melden bronnen.

Of de organisatie op korte termijn een tegenstander vindt is afwachten. Bronnen melden dat een aantal vechters zijn benaderd maar een gevecht op zeer korte termijn niet zien zitten. Een verplaatsing van het gevecht naar het volgende GLORY event eind januari vinden insiders een betere optie.

Bekijk ook

Bekende kickboksers bij demonstratie in Den Haag, open de sportscholen

De vechtsportbranche gaat aankomende donderdag demonstreren in Den Haag. Naast sportscholen zullen er grote namen ...

Topkickbokser Donovan Wisse over GLORY: ‘Communicatie kan beter’

Donovan Wisse is met recht een van de meest getalenteerde vechters bij GLORY Kickboxing. De ...

POLITIE: 40 man publiek bij illegale MMA-wedstrijd, vechter zwaar gewond

Een belletje om een ambulance lijkt een illegaal MMA-evenement te hebben verraden vanavond in Lünenburg, ...