Murat Aygun pakt winst tijdens rommelig debuut bij ONE Championship – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Murat Aygun pakt winst tijdens rommelig debuut bij ONE Championship

Murat Aygun pakt winst tijdens rommelig debuut bij ONE Championship

Murat Aygun pakt winst tijdens rommelig debuut bij ONE Championship

Murat Aygun de Nederlands-Turkse topkickbokser kon na tegenvaller toch zijn ONE Championship debuut maken vandaag in Singapore.

Er was een tegenvaller want zijn geplande titelgevecht tegen Roman Kryklia viel in het water. Corona gooide roet in het eten, maar er werd op zeer korte termijn een nieuwe tegenstander gevonden in Anderson Silva.

Met het uitvallen van zijn gevecht tegen Roman Kryklia, werd Murat Aygun van de headliner naar de maincard verschoven. Het gevecht tussen Marat Grigorian en Ivan Kondratev schoof hierdoor op naar de headliner van het Big Bang event.

Aanpassen

De wedstrijd tussen Aygun en Silva was slopend voor beide vechters. Voor Aygun was het een rommelig debuut aangezien hij zijn originele tegenstander verloor. Silva slaagde er in Aygun naar de grond te krijgen via een controversiële knockdown.

Het kwam aan op een punten spel. Zowel Aygun als Silva waren flink uitgeput. Aygun moest zijn beste beentje voor zetten. En het kwam aan op de jury. Deze besliste dat Aygun de partij op zijn kreeg via unanieme beslissing.

Bekijk ook

GENADE! Deze rivalen spaarde UFC-ster Khabib voor ernstig letsel

Ex-UFC-kampioen Khabib onthult dat hij met een aantal tegenstanders hij 'heel voorzichtig' was om deze niet permanent te beschadigen.

Anthony Joshua: ‘Het gevecht met Tyson Fury komt er, wat er ook gebeurt’

Bepaalt blij is Joshua niet met Fury en vindt dat deze en zijn team de complete bokswereld in haar hemd heeft laten staan.

RIVALEN OPGEPAST! Hier komt UFC-ster SPEEDY McGregor

Conor McGregor staat over een kleine maand tegenover Dustin Poirier in de UFC kooi.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page