Muaythai vechter wil titelgevecht tegen Ilias Ennahachi Nieuws
Nieuws

Muaythai vechter wil titelgevecht tegen Ilias Ennahachi

Muaythai vechter wil titelgevecht tegen Ilias Ennahachi

Beide vechters komen uit in het vlieggewicht bij ONE Championship, Rodtang in het Muaythai en Ennahachi in het kickboksen. Volgens Twitteraar Cerebral Vigilante onthulde Rodtang dat hij Ilias Ennahachi voor de ONE Flyweight Kickboxing-titel wil uitdagen en een tweevoudig wereldkampioen wil worden, net als zijn vriendin Stamp Fairtex.

Kampioen in meerdere disciplines

Stamp Fairtex is een Thaise Muay Thai-kickbokser en een MMA-vechter. Ze is momenteel ook onder contract bij ONE Championship, waar ze de regerende ONE Muay Thai Atomweight World Champion en ONE Kickboxing Atomweight World Champion is.

Rotan wil klaarblijkelijk niet achter blijven en ziet Ennahachi als een uitdaging om zijn doel te bereiken. Of het tot een gevecht komt tussen beide vechters zal afhankelijk zijn hoe ONE dit jaar zijn match-ups indeelt. De organisatie staat bekend om zijn innovatieve gevechten en zal waarschijnlijk niet afwijzend staan tegen een Rodtang vs. Ennahachi clash.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws