Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Muaythai vechter wil titelgevecht tegen Ilias Ennahachi

Muaythai vechter wil titelgevecht tegen Ilias Ennahachi

Rodtang Jitmuangnon de huidige Muaythai vlieggewicht kampioen bij ONE heeft zijn oog laten vallen op de Nederlands-Marokkaanse kickbokser Ilias Ennahachi.

Beide vechters komen uit in het vlieggewicht bij ONE Championship, Rodtang in het Muaythai en Ennahachi in het kickboksen. Volgens Twitteraar Cerebral Vigilante onthulde Rodtang dat hij Ilias Ennahachi voor de ONE Flyweight Kickboxing-titel wil uitdagen en een tweevoudig wereldkampioen wil worden, net als zijn vriendin Stamp Fairtex.

Kampioen in meerdere disciplines

Stamp Fairtex is een Thaise Muay Thai-kickbokser en een MMA-vechter. Ze is momenteel ook onder contract bij ONE Championship, waar ze de regerende ONE Muay Thai Atomweight World Champion en ONE Kickboxing Atomweight World Champion is.

Rotan wil klaarblijkelijk niet achter blijven en ziet Ennahachi als een uitdaging om zijn doel te bereiken. Of het tot een gevecht komt tussen beide vechters zal afhankelijk zijn hoe ONE dit jaar zijn match-ups indeelt. De organisatie staat bekend om zijn innovatieve gevechten en zal waarschijnlijk niet afwijzend staan tegen een Rodtang vs. Ennahachi clash.

Bekijk ook

Biografie topkickbokser Hesdy Gerges binnenkort verkrijgbaar

FIGHTERHEART de biografie over topkickbokser Hesdy Gerges verschijnt binnenkort in de boekhandel. De Biografie over ...

🎥 | LILLIPUTTER MET BALLEN: ‘Wopke de kickbokser van 1.35 meter’

Maandag lanceerde VICE de documentaire “De kickbokser van 1.35 meter”. VICE volgt in de documentaire ...

PROMOTOR: Badr Hari vs Benny Adegbuyi afgelast door coronavirus

Alle events is in juni worden afgelast