? Muaythai vechter Matthew Daalman boekt winst in Thailand Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

? Muaythai vechter Matthew Daalman boekt winst in Thailand

? Muaythai vechter Matthew Daalman boekt winst in Thailand

De Nederlandse top Muaythai vechter Matthew Daalman boekte zondag 26 juli winst tegen zijn Thaise tegenstander JayJay Sor Sangyu.

Daalman die uitkwam tijdens het wekelijkse Max Muaythai event in Thailand verblijft in het land. De wedstrijd werd door zijn Gym Team Solo vooraf aangekondigd met de tekst:

"Aanstaande zondag vecht Matthew weer op max muaythai. Wij willen Matthew heel veel succes wensen en hopen weer op een mooie winst partij. Maar willen je na de partij zsm weer terug zien op de gym want hij word gemist. "

Nederlandse topvechter

Ook de Thais kondigde de komst van Daalman groots aan, hij is een van de Nederlandse topvechters die in Thailand hoge ogen gooien; "Matthew in actie deze zondag bij Max Muaythai. Geweldig om eindelijk iemand van de sportschool weer te laten vechten na de lange pauze vanwege Covid-19."

De wedstrijd en het Max Muaythai event was live te zien via YouTube. Mocht je het gemist hebben en wil je Matthew in actie zien scroll dan in de video door naar 51:30 minuut.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws