🎥 Muaythai vechter Matthew Daalman boekt winst in Thailand – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / 🎥 Muaythai vechter Matthew Daalman boekt winst in Thailand

🎥 Muaythai vechter Matthew Daalman boekt winst in Thailand

De Nederlandse top Muaythai vechter Matthew Daalman boekte zondag 26 juli winst tegen zijn Thaise tegenstander JayJay Sor Sangyu.

Daalman die uitkwam tijdens het wekelijkse Max Muaythai event in Thailand verblijft in het land. De wedstrijd werd door zijn Gym Team Solo vooraf aangekondigd met de tekst:

“Aanstaande zondag vecht Matthew weer op max muaythai. Wij willen Matthew heel veel succes wensen en hopen weer op een mooie winst partij. Maar willen je na de partij zsm weer terug zien op de gym want hij word gemist. “

Nederlandse topvechter

Ook de Thais kondigde de komst van Daalman groots aan, hij is een van de Nederlandse topvechters die in Thailand hoge ogen gooien; “Matthew in actie deze zondag bij Max Muaythai. Geweldig om eindelijk iemand van de sportschool weer te laten vechten na de lange pauze vanwege Covid-19.”

De wedstrijd en het Max Muaythai event was live te zien via YouTube. Mocht je het gemist hebben en wil je Matthew in actie zien scroll dan in de video door naar 51:30 minuut.

Bekijk ook

‘Motherf*cker’: Autodief GEMEPT door UFC’er Derrick Lewis

De vechter moest in actie komen om te voorkomen dat een man in zijn auto in zou breken.

Spoedje: Fury vs. Wilder 3 op 24 juli in Las Vegas

Bob Arum, bokspromotor zegt dat Top Rank het Allegiant Stadium in Las Vegas heeft gereserveerd voor een derde Fury versus Wilder clash

Glory kampioen Alex Pereira geeft wereldtitel op

Alex Pereira en Artem Vakhitov zullen op 17 juli een herkansing met elkaar aangaan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page