Muaythai legende Buakaw slaat aanbod ONE Championship af – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Muaythai legende Buakaw slaat aanbod ONE Championship af

Muaythai legende Buakaw slaat aanbod ONE Championship af

Muaythai legende Buakaw sloeg aanbod ONE Championship af

Niet elke vechter lijkt toe zomaar te willen treden tot de snelst groeiende vechtsport organisatie ter wereld, ONE Championship.

Bronnen melden dat Muaythai legende Buakaw Banchamek een zeer lucratief aanbod van ONE heeft afgeslagen, of beter gezegd niet eens heeft gereageerd. Zo wilde de CEO van ONE Buakaw tegenover ONE kampioen en winnaar van 1 miljoen dollar Giorgio Petrosyan in de ring zetten afgelopen oktober.

“Buakaw, als je er bent, ik wil je tegen Giorgio Petrosyan zien. Buakaw, bewijs aan de wereld dat je nummer één bent, ‘zei Chatri Sityodtong op social media.

Contract ondertekenen

Buakaw zelf wil misschien wel maar is verbonden aan een nieuwe organisatie. Hij lijkt momenteel te zijn ondertekend met de in China gevestigde organisatie “MAS Fight” of onder management staan bij de mensen die erbij betrokken zijn (evenals in Kunlun Fight).

ZIE OOK >> Giorgio Petrosyan wint 1 miljoen dollar

Buakaw Banchamek maakte zijn naam door tweemaal K-1 World MAX Grand Prix te winnen, toen hij Masato en Andy Souwer versloeg in de finale van het toernooi in respectievelijk 2004 en 2006. In de loop van zijn K-1 run versloeg hij ook de A-lijst vechters van die tijd, waaronder Albert Kraus, Nieky Holzken, Ole Laursen, Hiroki Shishido.

Bekijk ook

📷 ‘Wonder Woman is ok’: 3e kind UFC-ster McGregor geboren

De McGregor-clan is nu een gezin van 5

Nieuw Judo magazine gelanceerd: ‘Blijf op de hoogte’

Voor de prijs hoef je het als judo fan niet te laten

GOED NIEUWS: Sportscholen mogen weer open

De versoepelingen die voor woensdag gepland staan gaan door,

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page