Muay thai legende stoomt volgende generatie klaar (video) Nieuws
Nieuws

Muay thai legende stoomt volgende generatie klaar (video)

Muay thai legende stoomt volgende generatie klaar (video)

Muay thai legende Saenchai die zelf grote successen kende en nog steeds actief is als vechter, staat bekend om zijn aparte vecht technieken, zoals de radslag kick. Tijdens seminars over de hele wereld leert de top Muay Thai vechter geïnteresseerden hoe zijn technieken toe te passen.

Recentelijk was de grootmeester van het Muay Thai zelfs in Nederland waar hij zijn kennis overbracht. Ook in zijn thuisland Thailand brengt Saenchai zijn techniek en kennis graag over op de jeugd.

Oefening baart kunst

Op zondag plaatste Saenchai een video op Instagram waarin hij een kind leert hoe hij zijn favoriete radslag moet maken en zijn voorwaartse schop moet uitvoeren tijdens het springen. Het gaat nog niet helemaal vlekkeloos maar het begin is er.

Muay Thai is niet domweg slaan en stoten maar er zit meer achter, trucjes afleiding en vooral goed uitgevoerde technieken maken vaak het verschil. Saenchai wil duidelijk zijn legacy overbrengen, van immers beter te leren dan de top vechters zelf.

Dit bericht bekijken op Instagram

Try to teach him to be like me??‍♂️?

Een bericht gedeeld door Saenchai?? (@saenchaithailand) op

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws