Muay Thai legende Buakaw Banchamek in sloop partij met tegenstander (video) Nieuws
Nieuws

Muay Thai legende Buakaw Banchamek in sloop partij met tegenstander (video)

Muay Thai legende Buakaw Banchamek in sloop partij met tegenstander (video)

Dat men lef moet hebben om de Muay Thai legende Buakaw Banchamek überhaupt tegemoet te treden in de ring is bekend. Echter gaan keer op keer vechters met hem de strijd aan in de hoop toch eens te winnen.

Zo ook afgelopen weekend tijdens All Star Fight 7 in Thailand. Niclas Larsen met een officieel record van 49-13-0 en 27 knockouts, is zelf ook niet bepaald onervaren te noemen. Echter leek de magische Buakaw niet te eens te knipperen met zijn ogen tijden hun gevecht.

LEES OOK: Buakaw sloopt tegenstander vakkundig

Buakaw Banchamek (voorheen bekend als Buakaw Por Pramuk), heeft zelf een verbazingwekkend record van 238-24-12 met maar liefst 71 knockouts. Dat hij nooit verliest is een utopie want tijdens Enfusion Abu Dhabi was Jonay Risco te sterk. Echter kreeg Buakaw veel lof omdat hij bleef vechten met een gescheurde teen.

Lef

Maar even terug naar het gevecht tussen Buakaw en Larsen, de laatste trok vel van leer van redde het uiteindelijk niet. Het moet een slopende partij geweest zijn voor beide vechters, die elkaar geen ruimte gaven. Buakaw ging er met de winst vandoor en Larsen kan met een ervaring rijker naar huis.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws