Moussadak gevaar voor Glory kampioen Van Soest! 'Oorlog tussen de touwen' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Moussadak gevaar voor Glory kampioen Van Soest! 'Oorlog tussen de touwen'

Moussadak gevaar voor Glory kampioen Van Soest! 'Oorlog tussen de touwen'

Sarah Moussadak staat deze zaterdag tegenover Tiffany van Soest de Glory kampioen bantamgewicht. Moussadak is geen vechter zoals de anderen, want op 22-jarige leeftijd is ze al Europees kampioen en wereldkampioen.

Deze keer is het de heilige graal die Moussadak zal proberen te veroveren, aangezien ze dit weekend de keiharde Van Soest zal ontmoeten in Glory Collision 4. Als is op papier de Amerikaanse met Nederlandse roots favoriet is, zal het tussen de touwen heel anders zijn.

Het is een titelgevecht als geen andere, Moussadak is misschien wel de meest geloofwaardige tegenstander die Van Soest ooit zal tegenkomen. Het is duidelijk dat de druk op de titelverdediger ligt, het kan niet anders.

Niks te verliezen

Moussadak heeft niets te verliezen en alles te winnen in deze confrontatie. Het is duidelijk dat niets eenvoudig is, maar niets kan de wens van de Française om de titel te willen pakken, verstoren zegt zij zelf. Ze treedt in de voetsporen van Anissa Meksen die eerder de titel won maar om controversiële wijze verloor.

8 oktober is ongetwijfeld de belangrijkste datum van Moussadaks jonge carrière. Voor dat laatste hangt de overwinning af van techniek, ritme maar ook van de wens om de jongste kampioen in de geschiedenis van Glory te worden.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws