Mohammed Jaraya: 'Het is top om op het event met Badr te staan' Nieuws
Nieuws

Mohammed Jaraya: 'Het is top om op het event met Badr te staan'

Mohammed Jaraya: 'Het is top om op het event met Badr te staan'

Er is veel publiciteit omtrent de aankomende wedstrijd tussen verdedigend GLORY wereldkampioen Rico Verhoeven en uitdager Badr Hari.

Naast het gevecht tussen Verhoeven en Badr staan er nog een aantal interessante kickbokswedstrijden op het programma in het Gelredome zaterdag 21 december. Een daarvan is die tussen Mohammed Jaraya en Massaro Glunder, van beide vechters kan gezegd worden dat zij de toekomst van het kickboksen in Nederland vertegenwoordigen.

Wereldpodium

In een interview met Veronica Fight verteld Jaraya over hoe hij ervaart om op hetzelfde event te staan als Badr waar hij een warme band mee heeft, ook voelt hij zich thuis op een podium welke wereldwijd aandacht krijgt.

Op de vraag hoe hij het ervaart om voor de 3e keer tegen een vechter van Mikes Gym te staan, waar Badr ook zijn thuis heeft, zegt Jaraya aan dat dit hem niet uitmaakt. Hij komt om te winnen en zal dit dan ook zeker willen laten zien.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws