Moeder Nederlandse topkickbokser staat haar mannetje (video) Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Moeder Nederlandse topkickbokser staat haar mannetje (video)

Moeder Nederlandse topkickbokser staat haar mannetje (video)

Brown Pinas is een van de Nederlandse topkickboksers uit de stal van ARJ Trainingen, onder leiding van top coach Maikel Polanen. Pinas staat regelmatig in de ring bij ONE Championship.

Alhoewel voor de Nederlandse vechters tijdelijk de gevechten stil liggen wereldwijd, trainen deze stug door. Altijd klaar om zo in te stappen en te gaan knokken. Thuis trainen naast de gym is dan ook iets wat hen scherp houdt.

Top vechter

Dat daar hulp bij is bewijzen Brown en zijn moeder, deze weet haar mannetje te staan. Immers staat haar zoon bekend als een geducht vechter. In een paar video's die Brown op Instagram plaatste is te zien hoe zijn moeder hem assisteert.

De pads hooghoudend en zelfs flinke trappen incasserend laten Brown en zijn moeder zien dat thuis trainen Naas t in de gym effectief kan zijn. Respect en complimenten naar de moeder van Brown, en nu weten wij ook waar hij onder andere zijn talent vandaan moet hebben.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws