Mix Fight Championship 25: James McSweeney vs. Danyo Ilunga Nieuws
Nieuws

Mix Fight Championship 25: James McSweeney vs. Danyo Ilunga

Mix Fight Championship 25: James McSweeney vs. Danyo Ilunga
Mix Fight Championship 25: James McSweeney vs. Danyo Ilunga

Op zaterdag 1 december betreden Danyo Ilunga en James McSweeney de kickboks ring tijdens het Mix Fight Championship 2 in Frankfurt, Duitsland.

McSweeney die wij recentelijk nog interviewde in Nederland voordat hij afreisde naar Polen om in een MMA gevecht tegen Thiago Silva bij KSW de kooi in te gaan, is een K-1 veteraan naast dat hij veel MMA partijen gevochten heeft. In Polen verloor McSweeney zijn gevecht tegen Silva die op het laatste moment inviel.

K-1 regels

In Duitsland welke de thuis basis is voor Danyo Ilunga zal de strijd op K-1 regels uitgevochten worden, iets wat routine moet zijn voor McSweeney. Echter is Ilunga geen makkelijke horde om te nemen, zo vocht hij afgelopen augustus nog op GLORY 56.

McSweeney combineert zijn gevecht bij Mix Fight Championship met een seminar tournee door Duitsland en België. McSweeney traint regelmatig in Nederland bij Lucien Carbin en heeft zich de "Dutch Kickboxing" stijl eigen gemaakt. Het zal voor beide vechters een harde strijd kunnen worden in Duitsland, mocht u het willen volgen het gehele gala wordt uitgezonden op FightBox HD.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws