Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Mix Fight Championship 25: James McSweeney vs. Danyo Ilunga

Mix Fight Championship 25: James McSweeney vs. Danyo Ilunga

Mix Fight Championship 25: James McSweeney vs. Danyo Ilunga

Op zaterdag 1 december betreden Danyo Ilunga  en James McSweeney de kickboks ring tijdens het Mix Fight Championship 2 in Frankfurt, Duitsland.

McSweeney die wij recentelijk nog interviewde in Nederland voordat hij afreisde naar Polen om in een MMA gevecht tegen Thiago Silva bij KSW de kooi in te gaan, is een K-1 veteraan naast dat hij veel MMA partijen gevochten heeft. In Polen verloor McSweeney zijn gevecht tegen Silva die op het laatste moment inviel.

K-1 regels

In Duitsland welke de thuis basis is voor Danyo Ilunga zal de strijd op K-1 regels uitgevochten worden, iets wat routine moet zijn voor McSweeney. Echter is Ilunga geen makkelijke horde om te nemen, zo vocht hij afgelopen augustus nog op GLORY 56.

McSweeney combineert zijn gevecht bij Mix Fight Championship met een seminar tournee door Duitsland en België. McSweeney traint regelmatig in Nederland bij Lucien Carbin en heeft zich de “Dutch Kickboxing” stijl eigen gemaakt. Het zal voor beide vechters een harde strijd kunnen worden in Duitsland, mocht u het willen volgen het gehele gala wordt uitgezonden op FightBox HD.

Bekijk ook

ONE FC Kickboksen: Tarik Khbabez treft Anderson Silva

De Marokkaans-Nederlandse zwaargewicht kickbokser Tarik Khbabez zal op 15 juni in Shanghai de ring in gaan.

ONE FC Wereldkampioen kickboksen Regian Eersel terug in Nederland

Regian Eersel zette een top prestatie neer in Singapore vrijdag 17 mei, door kickboks legende Nieky Holzken te verslaan.

GLORY 66 Parijs: Mohammed Jaraya vs Stoyan Koprivlenski

Op 22 juni 2019 staat GLORY 66 Parijs gepland, over de fightcard is nog niet veel bekend.

REGIO NIEUWS UITGELICHT