Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Mini kickboks wedstrijd Wopke vs Kehili eindigt onbeslist

Mini kickboks wedstrijd Wopke vs Kehili eindigt onbeslist

Mini kickboks wedstrijd Wopke vs Kehili eindigt onbeslist

Zaterdagavond stond Wopke ‘De Kleinste’ Booijen tegenover Yacine Salim Kehili in Parijs.

Men doet vaak lacherig over kleine mensen die aan top vechtsport doen, het gaat er vaak net zo hard aan toe als bij professionele gevechten. Zo ook zaterdagavond in Parijs tussen Wopke en Yacine.

Beide vechters gingen er flink op los tegen elkaar. Het publiek ging volledig uit zijn dak tijdens de wedstrijd, de jury had moeite om de een winnaar aan te wijzen.

Echte prof vechter

Het gevecht werd dan ook aangemerkt als onbeslist, al is aan de reactie van de vechters te zien dat beiden vonden dat zij gewonnen hebben. Wopke heeft al eerder aangegeven voor het hoogste te gaan, hij traint dan ook als een ware pro.

Wanneer de volgende wedstrijd van Wopke gepland staat is nog niet bekend.

Bekijk ook

Rico Verhoeven en Badr Hari samen als gast bij Veronica Inside

Rico Verhoeven en Badr Hari staan donderdag 17 oktober oog in oog op de persconferentie voor hun gevecht op 21 december.

ONE Championship: Kickboks ‘superclash’ Buakaw vs Pertosyan

Afgelopen weekend schreef de Itialiaanse kickbokser Giorgio Petrosyan geschiedenis, door het grootste bedrag ooit verdiend met een kickboks wedstrijd mee naar huis te nemen.

VIDEO: Kickboks kampioen Tayfun, Ik wil Petrosyan en Grigorian

Hij regeert al geruime tijd als kampioen bij een van de grootste kickboks organisaties Enfusion, Tayfun Ozcan. Hij heeft echter zijn zinnen gezet op twee collega kampioenen Giorgio Petrosyan en Marat Grigorian.