🎥 | MIKE PASSENIER: ‘We moeten kijken of GLORY nog wel door kan gaan’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / 🎥 | MIKE PASSENIER: ‘We moeten kijken of GLORY nog wel door kan gaan’

🎥 | MIKE PASSENIER: ‘We moeten kijken of GLORY nog wel door kan gaan’

Top kickboks trainer Mike Passenier ziet de toekomst niet al te zwart in, ook niet met de huidige coronavirus pandemie.

In een video interview met Veronica Fight dinsdag spreekt de trainer-coach van kickbokslegende Badr Hari over de situatie die is ontstaan. Zo heeft hij ook door de sluiting van de sportscholen geen leerlingen over de vloer. “Je mist toch je loopje, normaal is het hier om 06:00 al druk, nu is er niemand,” zegt Passenier.

“Wij zijn een sportschool die altijd open is, wij doen niet aan ijsvrij, zomerschema’s en feestdagen, dat is voor de andere sportscholen.” Ook spreekt Passenier zich uit over GLORY Kickboxing en haar afgelaste events waar vechters van zijn gym de ring in hadden gemoeten, zoals Murthel Groenhart die in Antwerpen tegen Cedric Doumbe zou vechten.

Veel kan niet doorgaan

“Op een gegeven moment was de kaartverkoop stopgezet door GLORY, dan zoek je contact omdat je de kaarten nog niet hebt en vraagt of het doorgaat en daar krijg je dan geen antwoord op. We hebben wel doorgetraind wat misschien hadden ze het zonder publiek willen houden, dan moet je ook klaar zijn. “

“Niet alleen wij hebben er last van ook de andere vechters op de kaart, er is veel intern overleg bij GLORY want er zijn meer probleem over events die uitvallen zoals Miami. We moeten kijken of GLORY nog wel door kan gaan, wat ik wel hoop. ” GLORY is niet de enige die kampt met uitvallen van events ook de UFC en andere organisaties komen in de problemen Gehoopt wordt dat deze zullen overleven.

Bekijk ook

🎥 Geweld moment Lopez en Kambosos Jr: ‘moet je klappen’

Teofimo Lopez en George Kambosos Jr zullen 5 juni de strijd met elkaar aangaan

‘WTF man’: UFC staredown loopt uit de hand (video)

Jeremy Stephens werd licht gewelddadig tegen zijn rivaal Drakkar Klose

🎥 Levi Rigters: ‘ik wacht op Glory’ en meer in de WCS podcast

Tijdens de nieuwste aflevering van de Enfusion WCS Podcast die vandaag live ging waren topknokkers Levi Rigters en Endy Semeleer gasten

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page