🎥 | MIKE PASSENIER: 'We moeten kijken of GLORY nog wel door kan gaan' - Vechtsport Info
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / 🎥 | MIKE PASSENIER: ‘We moeten kijken of GLORY nog wel door kan gaan’

🎥 | MIKE PASSENIER: ‘We moeten kijken of GLORY nog wel door kan gaan’

Top kickboks trainer Mike Passenier ziet de toekomst niet al te zwart in, ook niet met de huidige coronavirus pandemie.

In een video interview met Veronica Fight dinsdag spreekt de trainer-coach van kickbokslegende Badr Hari over de situatie die is ontstaan. Zo heeft hij ook door de sluiting van de sportscholen geen leerlingen over de vloer. “Je mist toch je loopje, normaal is het hier om 06:00 al druk, nu is er niemand,” zegt Passenier.

“Wij zijn een sportschool die altijd open is, wij doen niet aan ijsvrij, zomerschema’s en feestdagen, dat is voor de andere sportscholen.” Ook spreekt Passenier zich uit over GLORY Kickboxing en haar afgelaste events waar vechters van zijn gym de ring in hadden gemoeten, zoals Murthel Groenhart die in Antwerpen tegen Cedric Doumbe zou vechten.

Veel kan niet doorgaan

“Op een gegeven moment was de kaartverkoop stopgezet door GLORY, dan zoek je contact omdat je de kaarten nog niet hebt en vraagt of het doorgaat en daar krijg je dan geen antwoord op. We hebben wel doorgetraind wat misschien hadden ze het zonder publiek willen houden, dan moet je ook klaar zijn. “

“Niet alleen wij hebben er last van ook de andere vechters op de kaart, er is veel intern overleg bij GLORY want er zijn meer probleem over events die uitvallen zoals Miami. We moeten kijken of GLORY nog wel door kan gaan, wat ik wel hoop. ” GLORY is niet de enige die kampt met uitvallen van events ook de UFC en andere organisaties komen in de problemen Gehoopt wordt dat deze zullen overleven.

Bekijk ook

Opgepakt! UFC’er Jon Jones ZWAAR in de problemen

De Amerikaan werd eerder vandaag opgepakt door de politie van Las Vegas.

Stuiterbal ‘KO’! Rus MEPT rivaal keihard naar de grond (video)

Dat ging er hard aan toe

Hufter! MMA’er MEPT straatvechter KO ‘slaat door’ (video)

Er zijn gasten die de boodschap niet begrepen hebben

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page