? Mike Passenier over Murthel Groenhart: 'Ik ga niet smeken' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

? Mike Passenier over Murthel Groenhart: 'Ik ga niet smeken'

? Mike Passenier over Murthel Groenhart: 'Ik ga niet smeken'

Recentelijk werd bekend dat de wegen tussen top trainer Mike Passenier en Interim GLORY kampioen Murthel Groenhart, zich hebben gescheiden.

Jarenlang was er een hechte samenwerking tussen Passenier en Groenhart. De trainer nam zijn pupil van jongs af aan onder zijn hoede en samen bereikten zij vele hoogtes in de kickbokswereld.

Zoals Passenier het zegt, is hij zelf het spoor een beetje bijster. "Tijdens de corona lockdown had ik afgesproken met Murthel en gaf hij aan dat hij er meer wilde stoppen," zegt Passenier.

Weg bij GLORY

Passenier overtuigde Groenhart om te blijven omdat GLORY ook weer zou beginnen. "We kregen een soort van meningsverschil en dat was groot genoeg om met elkaar te gaan stoppen." Ook zegt Passenier dat het vertrouwen weg was. En daar draait een goede samenwerking op.

"Hij was klaar om tegen Doumbe te vechten, maar hij is een ander pad ingeslagen," zegt Passenier. Dit lijkt te indiceren dat Groenhart niet op de uitdaging van GLORY Kampioen Doumbe in gaat. Of Groenhart bij GLORY blijft is niet duidelijk.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws