Mike Passenier over Badr Hari: 'De koek was een beetje op’ Nieuws
Nieuws

Mike Passenier over Badr Hari: 'De koek was een beetje op’

Mike Passenier over Badr Hari: 'De koek was een beetje op’

Vrijdag werd bekend dat de wegen tussen Badr Hari en toptrainer Mike Passenier zich scheiden.

Passenier die in Parijs aanwezig is voor het GLORY Kickboxing evenement, stond Mark Schaaf van Veronica te woord over de recente ontwikkelingen.

ZIE OOK>> Badr Hari stopt samenwerking met toptrainer Mike Passenier

Op de vraag waarom Badr vertelt was Passenier duidelijk: "Aan alles komt en eind, ook aan dit. Het was een beetje op, ik heb nooit een contract met vechters ook niet met Badr, als iemand wil gaan dan moet diegene dat doen," zegt Passenier.

Vrede met het besluit

"We hebben er even over gepraat vorige week zaterdag, een uurtje of zo." Passenier zegt vrede te hebben met het besluit van Badr, hij heeft wel gemixte gevoelens, "ik vindt het wel zonde maar ik gun hem het beste. "

Waar Badr zijn nieuwe trainingshuis zal vinden is nog niet bekend gemaakt, de kickboks grootheid traint op meerdere plekken. De afgelopen periode is vooral via social media een zeer scherpe Badr te zien die zich voorbereid op wat komen gaat, nu dus zonder Passenier.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws