MAS Fight zoekt vechters: Zet jezelf neer op een wereldpodium Nieuws
Nieuws

MAS Fight zoekt vechters: Zet jezelf neer op een wereldpodium

MAS Fight zoekt vechters: Zet jezelf neer op een wereldpodium
MAS Fight zoekt vechters: Zet jezelf neer op een wereldpodium

Er komt een nieuw tijdperk van vechtsporten aan!

Zo luidt aankondiging van MAS Fight, de Aziatische vechtsport organisatie zoekt wereldwijd vechters die willen deelnemen aan haar nieuwe competities. De Marokkaans-Nederlandse kickbokser Ismael Lazaar vocht ook al eens voor de organisatie.

"We roepen vechters, trainers en sportscholen over de hele wereld op om deel te nemen aan onze shows. Er zijn grote plannen voor de organisatie en meer kansen voor vechters om te vechten, dit is nog maar het begin," zegt een official van MAS Fight.

Niet voor de weekhartigen

Je moet wel van goede huizen komen om bij MAS Fight de ring te betreden. Bij MAS Fight zijn alle wedstrijden gepland voor 1 ronde van 9 minuten zonder rust. Vechters mogen stoten, trappen, knieën, ellebogen gooien, worpen uitvoeren en staande onderwerping zonder grondgevechten.

VOOR MEER INFO>> Klik Hier

Je kunt alleen winnen door knockout. Er zijn geen juryleden om het gevecht te scoren, geen puntensysteem, alleen een scheidsrechter. Vechters die interesse hebben om deel te nemen kunnen zichzelf aanmelden via de site van MAS Fight.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws