Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Deze topkickbokser gaat zaterdag ook slopen bij GLORY

Deze topkickbokser gaat zaterdag ook slopen bij GLORY

Martin Pacas komt zaterdag ook slopen bij GLORY

Martin Pacas zal zaterdag tijdens het GLORY 77 evenement de kickboks handschoenen aantrekken tegen Muhammed Balli. Beide kickboksers vechten op de undercard. Maar dat zegt niet dat het gevecht geen potentie heeft om een knaller te worden.

Voor de doorgewinterde Pacas (29) Enfusion kampioen en KOK Interim-kampioen. Is het zijn debuut bij GLORY. De topkickbokser vocht onder andere bij Enfusion. KickboxingZ had een interview met de Slowaak die vertelde over zijn terugkomst naar de ring.

Oud tegenstanders

Pacas is een veteraan met meer dan 40 professionele overwinningen. De Slowaak heeft overwinningen op voormalig Enfusion-kampioen Ismael Lazaar, Tarik Khbabez, Rade Opacic en Tomas Hron. Oud tegenstanders Khbabez en Rigters vechten zaterdag ook op het evenement in een 4 man toernooi.

Tegen KickboxingZ zegt Pacas blij te zijn de ring weer in te gaan. Door de coronapandemie werd de topvechter gedwongen zijn oude beroep van metaalwerker weer op te nemen.

Blij om terug te zijn

,,Het afgelopen jaar is het hebben van mijn beroep om op terug te vallen essentieel geweest. Om me in staat te stellen mijn gezin te blijven ondersteunen tijdens de pandemische en moeilijke tijden. Die we momenteel allemaal doormaken, maar ik ben blij dat terug in de ring te kunnen”, zegt Pacas. 

Op de vraag wie hij denkt dat het 4 man toernooi zal winnen heeft de kampioen een duidelijke mening. Met Levi Rigters en Tarik Khbabez, twee vechters die hij kent. Pacas versloeg Khbabez met KO en verloor bij besluit van Rigters. De kampioen Rico Verhoeven en Hesdy Gerges zijn ook in het toernooi.

Rico gaat winnen

,,Voor mij is er een duidelijke favoriet in Rico. Ik kan de gevechten niet anders zien gaan, tenzij er een grote verrassing is. Natuurlijk kan er van alles gebeuren en ik wens ze het allerbeste voor het toernooi, maar voor mij is het Rico”, aldus Pacas.

Wat vind je van Balli als tegenstander? ,,Om eerlijk te zijn, ik heb niet echt specifiek over hem gehoord, en mijn tegenstander veranderde een paar keer in de aanloop naar het toernooi. Dus ik zal nu naar zijn stijl moeten kijken. In termen van de strijd kan er van alles gebeuren, dus ik moet op elke gebeurtenis voorbereid zijn. “

LEES HIER HIER HET HELE INTERVIEW MET MARTIN PACAS

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

MMA-kampioen gooit 1 miljoen op tafel voor gevecht met UFC’s McGregor

Patricio Friere, Bellator MMA-kampioen deed een uitdaging van $ 1.000.000 tegen UFC-baas Dana White en ...

Anthony Joshua en Tyson Fury bereiken akkoord: ‘Gevecht is aan’

De zwaargewicht boksrivalen Anthony Joshua en Tyson Fury zullen binnenkort hun £ 200 miljoen megagevecht aankondigen nadat vandaag de voorwaarden zijn overeengekomen.

‘Ik ga killen, niks meer en niet minder’: Pieter Buist heeft wat te bewijzen

Pieter Buist maakt 28 april zijn rentree bij ONE Championship in Singapore. De Nederlandse topvechter treft de Amerikaan Lowen Tynanes.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page