Marokkaans-Nederlandse kickbokser Tarik Khbabez heeft een doel Nieuws
Nieuws

Marokkaans-Nederlandse kickbokser Tarik Khbabez heeft een doel

Marokkaans-Nederlandse kickbokser Tarik Khbabez heeft een doel
Marokkaans-Nederlandse kickbokser Tarik Khbabez heeft een doel

Hij vecht bij het bekende ONE Championship en heeft een duidelijk doel voor ogen, Tarik Khbabez.

Tarik Khbabez maakt bij ONE Championship een ware zegetocht door, zijn stijl staat bekend als keihard en de vechter is een echte knock-out jager. In een interview met ONE verteld de kickbokser over zijn achtergrond en jeugd.

Opgroeiende in een volkswijk waar iedereen aan het overleven was leerde Khbabez de hardheid van het leven maar ook zijn normen en waarden. Zijn moeder stond alleen voor de opvoeding van Khbabez en zijn broers en zussen.

Winnen om te geven

Op zaterdag 15 juni staat Khbabez tegenover Anderson “Braddock” Silva, geen gemakkelijke wedstrijd en Khbabez ziet het meer als een uitdaging hij gaat dan ook niemand uit de weg. Als Khbabez deze wedstrijd wint ligt de weg naar een titelgevecht open.

ZIE OOK >> De onverslaanbare Tarik Khbabez pakt weer de winst

Het vechten voor de titel bij ONE is niet alleen het doel, met zijn prestaties in het kickboksen wil hij ook iets teruggeven aan zijn moeder, een vrouw die hem als voorbeeld dient, krachtig en doortastend. Hij zegt dan ook: "Nu is de tijd om iets terug te doen voor haar, voor alles wat zijn voor ons heeft gedaan. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws