Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Marokkaans-Nederlands top talent Amira Tahri geeft kickboks show in Abu Dhabi

Marokkaans-Nederlands top talent Amira Tahri geeft kickboks show in Abu Dhabi

FOTO: Amira Tahri (Links) met Dayon Days (Midden)

Amira Tahri het Marokkaans-Nederlands kickboks talent staat een wel heel bijzondere reis te wachten. Morgen reist zij samen met haar familie af naar Abu Dhabi waar zij een kickboks show zal verzorgen op het prestigieuze toernooi van vechtsport organisatie Enfusion.

Niet alleen zal Amira een show verzorgen maar is zij ook uitgenodigd door een neef van Prins Amir om te komen trainen in zijn gym, een grote eer voor het jonge talent en haar familie. Dayon Days die verbonden is aan de Mike Tyson Academy zal met Amira samen de kickboks show verzorgen.

Amira werd afgelopen jaar al Europees en Wereldkampioen kickboksen, de vader van Amira Younes waakt als een leeuw over zijn dochter en houdt goed in de gaten dat zij ook de nodige rust krijgt. “Amira mag op elke sport die zij wil, wij dwingen haar niet. Zij vindt het kickboksen nu eenmaal een leuke sport en ze heeft bewezen er goed in te zijn, ” Zegt Tahri.

Las Vegas

Niet alleen de kickboks wereld heeft Amira ontdekt maar ook het verre Amerika lonkt. De kans is dan ook groot dat ze naar Las Vegas gaat voor een promo opname van een nieuwe clip van een bekende Amerikaanse rapper.

In Nederland traint Amira bij thaiboxing010 onderleiding van Sabri Badourra, recentelijk is Amira ook gestart met Judo. In Januari 2019 zal Amira een gratis  kickboks clinic geven om jongeren te motiveren te gaan sporten.

 

 

Bekijk ook

Danyo Ilunga tekent officieel protest aan voor verlies op GLORY 56

GLORY ontslaat kickbokser Danyo Ilunga

Vervelend nieuws voor Danyo Ilunga, hij is door GLORY ontslagen wegens een wedstrijd die hij onlangs ...

GLORY Kickboxing debuteert in Texas

GLORY Kickboxing heeft afgelopen zaterdag bekend gemaakt dat volgende evenement zal plaatsvinden op 1 februari ...

WFL Kickboksen: Darryl Sichtman, ‘ik ga de titel afpakken van Jay Overmeer’

Foto: Darryl Sichtman (rechts) en Melvin Manhoef (WFL)  Op 17 februari 2019 staat het WFL ...