Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Marokkaans-Nederlands top talent Amira Tahri geeft kickboks show in Abu Dhabi

Marokkaans-Nederlands top talent Amira Tahri geeft kickboks show in Abu Dhabi

FOTO: Amira Tahri (Links) met Dayon Days (Midden)

Amira Tahri het Marokkaans-Nederlands kickboks talent staat een wel heel bijzondere reis te wachten. Morgen reist zij samen met haar familie af naar Abu Dhabi waar zij een kickboks show zal verzorgen op het prestigieuze toernooi van vechtsport organisatie Enfusion.

Niet alleen zal Amira een show verzorgen maar is zij ook uitgenodigd door een neef van Prins Amir om te komen trainen in zijn gym, een grote eer voor het jonge talent en haar familie. Dayon Days die verbonden is aan de Mike Tyson Academy zal met Amira samen de kickboks show verzorgen.

Amira werd afgelopen jaar al Europees en Wereldkampioen kickboksen, de vader van Amira Younes waakt als een leeuw over zijn dochter en houdt goed in de gaten dat zij ook de nodige rust krijgt. “Amira mag op elke sport die zij wil, wij dwingen haar niet. Zij vindt het kickboksen nu eenmaal een leuke sport en ze heeft bewezen er goed in te zijn, ” Zegt Tahri.

Las Vegas

Niet alleen de kickboks wereld heeft Amira ontdekt maar ook het verre Amerika lonkt. De kans is dan ook groot dat ze naar Las Vegas gaat voor een promo opname van een nieuwe clip van een bekende Amerikaanse rapper.

In Nederland traint Amira bij thaiboxing010 onderleiding van Sabri Badourra, recentelijk is Amira ook gestart met Judo. In Januari 2019 zal Amira een gratis  kickboks clinic geven om jongeren te motiveren te gaan sporten.

 

 

Bekijk ook

Waanzinnig: Kickbokser in 1 tegen 3 wedstrijd op 1 mei

Waanzinnig: Kickbokser in 1 tegen 3 wedstrijd op 1 mei

Als je denkt dat je als kickboks fan alles gezien hebt, denk dan nog eens na.

Eénarmige kickbokser tekent profcontract bij top organisatie

Eénarmige kickbokser tekent profcontract bij top organisatie

Dat een beperking je niet hoeft tegen te houden om een professionele kickboks carrière te starten bewijst Jake Peacock

Rechtszaak: HIV besmette kickbokser tijdens GLORY event

Rechtszaak: HIV besmette kickbokser tijdens GLORY event

De website MMA Fighting meld dat de welbekende scheidsrechter Marcos Rosales een rechtszaak is gestart. ...

REGIO NIEUWS UITGELICHT