MARAT GRIGORIAN: 'GLORY Kickboxing bedankt voor de 8 jaar' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

MARAT GRIGORIAN: 'GLORY Kickboxing bedankt voor de 8 jaar'

MARAT GRIGORIAN: 'GLORY Kickboxing bedankt voor de 8 jaar'

Voor veel kickboks fans kwam de transfer van Grigorian als een grote verrassing. Bij ONE voegt Grigorian zich bij een reeks top kickboksers zoals Andy Souwer, Tayfun Ozcan en voormalige GLORY Collega Nieky Holzken.

Via Instagram bedankt Grigorian GLORY voor de jaren en zijn succesvolle carierre bij de kickboks organisatie. "Na een succesvolle carrière bij GLORY kickboksen, hebben mijn manager / trainer Nick Hemmers en ik uiteindelijk besloten om een nieuwe uitdaging aan te gaan bij ONE Championship,"aldus Grigorian op Instagram.

Gedroomde tegenstander

"We willen GLORY bedanken voor de goede samenwerking en carrière van de afgelopen 8 jaar! We kijken er naar uit om deel te nemen aan ONE!" Wanneer Grigorian zijn debuut maakt en tegen wie bij ONE is niet bekend. Chatri Sityodtong, CEO van ONE verwacht nog in 2020.

Als Grigorian de ring betreedt is er een legio aan tegenstanders waar hij tegen kan aantreden. Kickboks fans hopen op een confrontatie met de van Enfusion naar ONE overgekomen Tayfun Ozcan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws