Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Marat Grigorian behoudt GLORY wereldtitel in China

Marat Grigorian behoudt GLORY wereldtitel in China

Marat Grigorian behoudt GLORY wereldtitel in China

Tijdens het GLORY 73 event in Shenzhen China verdedigde Marat Grigorian voor de tweede keer binnen korte tijd met succes zijn lichtgewicht GLORY wereldtitel tegen Elvis Gashi.

Grigorian zette 12 oktober ook al zijn titel op het spel tegen Tyjani Beztati tijdens GLORY 69 in Dusseldorf, Duitsland. In een harde partij tussen de gevestigde kampioen Grigorian en de opkomende Beztati, wist Grigorian zijn titel te behouden.

Voor de knock-out

In Shenzhen was het Grigorian die het voordeel wist te behouden tegen Gashi. Het was Gashi die sterk begon in de eerste twee ronden en deze op zijn naam zetten. In de derde voerde Grigorian het tempo op en pakte daar de punten.

In ronde 4 ging het tempo bij Grigorian nog een stap omhoog met een zichtbaar vermoeide Gashi. In ronde 5 was Grigorian het spel zat en ging vol op Gashi af en sloeg hem neer wat resulteerde in een knock-out.

Bekijk ook

GLORY Kickboxing tekent 32-jarige kickbokser Lorena Klijn

Via social media werd dinsdag bekend gemaakt dat de 32-jarige vrouwelijke kickbokser Lorena Klijn bij GLORY Kickboxing heeft getekend.

Jamal Ben Saddik: ‘Ik ga tegen Rico vechten in 2020’ (video)

Tijdens een interview met de Telegraaf op woensdag meldt Jamal Ben Saddik dat hij dit jaar nog tegen Rico Verhoeven de ring ingaat.

Andy Souwer: 'Bij ONE Championship ben ik thuis'

Top kickbokser Andy Souwer komt met online training video’s

Foto: Mike Tomale voor Vechtsportinfo Leren kickboksen vanuit je luie stoel, kickboks legende Andy Souwer ...