Manager Rico Verhoeven: 'alle opties staan nog open' Nieuws
Nieuws

Manager Rico Verhoeven: 'alle opties staan nog open'

Manager Rico Verhoeven: 'alle opties staan nog open'
Manager Rico Verhoeven: 'alle opties staan nog open'

GLORY wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven is nog steeds zonder nieuw contract.

Rico Verhoeven is het boegbeeld van de grootste kickboks organisatie ter wereld, GLORY. In september 2018 vocht hij zijn laatste partij tegen de Braziliaan Guto Inocente, Verhoeven slaagde er in ongeslagen te blijven, daarna bleef het stil.

"Er is nog geen nieuwe overeenkomst gesloten alle opties staan nog open. GLORY weet wat wij willen zien in een nieuw contract," zegt de manager van Verhoeven, Karim Erja tegen onze redactie.

Meerdere opties

"Er zijn meerdere partijen geïnteresseerd in Rico, wij zijn benaderd maar het antwoord is tot nu toe dat wij er eerst met GLORY uit willen komen. Lukt dit niet dan zal er verder gekeken worden naar wat de opties zijn."

Begin dit jaar werd bekend gemaakt dat zowel Badr als Hesdy Gerges betrapt waren op doping na hun gevecht in 2018. Dit veroorzaakte een flinke schok in kickboks kringen.

Badr Hari

De ontwikkelingen rondom Badr Hari volgt het team van Verhoeven dan ook op de voet. "Het is interessant om te zien hoe GLORY hiermee omgaat, zeker met het oog op de lange schorsingen waarover gesproken wordt."

"Rico zelf wordt regelmatig getest, hij wil dit ook. Zijn kracht ligt in het feit dat hij altijd traint alsof hij een aanstaand gevecht heeft, Rico staat voor een schone sport zonder doping," sluit Erja af.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws