Management Luis Tavares: 'We zijn bestolen van de winst in Parijs' Nieuws
Nieuws

Management Luis Tavares: 'We zijn bestolen van de winst in Parijs'

Management Luis Tavares: 'We zijn bestolen van de winst in Parijs'
Management Luis Tavares: 'We zijn bestolen van de winst in Parijs'

Afgelopen zaterdag stond Luis Tavares tegenover de Braziliaan Felipe Micheletti. Tavares verloor en manager-coach Luc Smits kwam vandaag met een beloofde reactie.

"Zoals beloofd onze visie: We zijn vandaag op het politie buro geweest om aangifte te doen van diefstal. Alleen wordt voor een gestolen partij de aangifte niet opgenomen. Maar helder is wel dat onze tegenstander de partij tegen Luis van de jury heeft gekregen zonder Luis één keer te raken, "zegt Smits

Laat het nooit aan de jury

"Dat blijft bijzonder. Aan de andere kant zijn we een proces ingegaan waar Luis een veel dominantere vechtwijze implementeert. Dat is een transitie proces welke zijn uitdagingen en hobbels kent en heeft. En in deze partij hebben we op dit vlak zeker een deel laten liggen. "

"Dus gaan we niet bij de pakken neerzetten, integendeel. Nog meer brandstof voor onze motivatie. We kijken niet naar de jury maar naar onszelf. Waar kunnen, moeten en zullen we het beter doen. Wij weten exact waar en hoe we ons verder gaan ontwikkelen.! De uitspraak luidt “ don t leave it to the judges” Tot snel. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws