MAN VAN STAAL: Rico Verhoeven traint op incasseringsvermogen (video) Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

MAN VAN STAAL: Rico Verhoeven traint op incasseringsvermogen (video)

MAN VAN STAAL: Rico Verhoeven traint op incasseringsvermogen (video)

Rico Verhoeven is een topatleet en koning van het kickboksen. Aan de top blijven is geen gemakkelijke opgave. Maar de kampioen lukt het al jaren mede dankzij zijn incasseringsvermogen.

Zowel Verhoeven als Jamal Ben Saddik bereiden zich voor op hun gevecht van 30 januari. Deze derde ontmoeting wordt door sommige aangemerkt als een 'wraakgevecht' waar veel krachten bij los zullen komen.

Verhoeven en Ben Saddik zijn zwaargewichten die niets aan het toeval over zullen laten. Tijdens de training nemen beide topkickboksers zeker mee, dat zij al twee keer eerder tegenover elkaar stonden. Elkaar als het ware gevoeld en gelezen hebben.

Van staal

In de aanloop naar het gevecht zullen vast een aantal video's het daglicht zien. Waar Verhoeven en Saddik een tipje van de sluier zullen oplichten van hun training. De kampioen lijkt er al mee begonnen. Op zijn Insta account laat hij zien over buikspieren van staal te beschikken.

Ben Saddik zal ongetwijfeld meekijken naar de trainingen van zijn tegenstander. Ongetwijfeld zal deze de buikspieren Verhoeven over willen slaan en voor de knock-out gaan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws