Maakt legende Tyrone Spong een comeback naar kickboksen? Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Maakt legende Tyrone Spong een comeback naar kickboksen?

Maakt legende Tyrone Spong een comeback naar kickboksen?

De 34-jarige is een levende legende van het Nederlandse kickboksen Tyrone Spong, is vijf jaar geleden met pensioen gegaan. Zal hij terugkeren naar het kickboksen?

Zonder twijfel is Tyrone Spong een van de grootste legendes van in de vechtsportwereld. Met een kickboks record van maar liefst 107 overwinningen, 7 verliezen en 1 gelijkspel, een niet snel te evenaren vechter.

Na het breken van zijn been in een wedstrijd tegen Gokhan Saki stapte Spong over naar het boksen. Spong heeft in het boksen zowel de WBC als WBO Latino zwaargewicht kampioenschappen veroverd en was ongeslagen in zijn eerste 14 pro boksgevechten.

Wie o wie?

Toch lijkt een terugkeer naar het kickboksen niet ondenkbaar. Maar wie zal de top kickbokser een contract kunnen aanbieden? GLORY Kickboxing of ONE Championship. Laatst genoemde is het meest waarschijnlijke aangezien GLORY op de rand van de afgrond balanceert.

Kickboks YouTuber zet in een video uiteen hoe Tyrone Spong's eventuele terugkeer naar het kickboksen eruit zou kunnen zien.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws