Luis Tavares zegt weer Glory titelgevecht af! ' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Luis Tavares zegt weer Glory titelgevecht af! '

Luis Tavares zegt weer Glory titelgevecht af! '

Luis Tavares stond gepland om voor de Glory lichtzwaargewicht titel te vechten tegen Sergej Maslobojev op zaterdag 20 augustus. Echter heeft Tavares afgezegd om niet vermelde redenen van zijn kant.

Voor de topvechter was daar eindelijk de kans om voor de Glory lichtzwaargewicht titel te vechten. Deze kwam vacant doordat Glory regerend kampioen Artem Vakhitov uit zijn contract ontsloeg. Eerder stond Tavares gepland tegen de Rus Vakhitov te vechten. Echter trok Tavares zich terug vanwege de oorlog van Rusland met Oekraïne.

Eerder afgezegd

Glory meldt vandaag de afzegging; ,,Het licht-zwaargewicht titelgevecht tussen Luis Tavares en Sergej Maslobojev is verwijderd uit GLORY 81 vanwege redenen aan de kant van Tavares", verklaard de organisatie. ,,Het evenement zal doorgaan met acht gevechten. Een nieuw lichtzwaargewicht titel zal in de komende weken worden aangekondigd."

Eerder in mei vocht Tavares op Glory Rivals 1 tegen Florent Kaouachi. Tavares wist deze partij te winnen met een knock-out. Op vragen van onze redactie naar de redenen van de afzegging bij het management van Tavares werd niet gereageerd.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws