Luis Tavares na winst op GLORY 62: 'nu wil ik Artem Vakhitov' (video) Nieuws
Nieuws

Luis Tavares na winst op GLORY 62: 'nu wil ik Artem Vakhitov' (video)

Luis Tavares na winst op GLORY 62: 'nu wil ik Artem Vakhitov' (video)
Luis Tavares na winst op GLORY 62: 'nu wil ik Artem Vakhitov' (video)

Hij heeft zijn volgende tegenstander al op het oog, Artem Vakhitov zal als het aan Luis Tavares ligt de volgende naam zijn die hij af kruist op zijn lijstje met tegenstanders.

Tijdens zijn comeback bij GLORY zaterdagavond liet Tavares zien dat de organisatie geen slechte stap gemaakt heeft met het terughalen van de vechter.

Tavares vocht al eens eerder voor GLORY maar stapte weg en ging voor een andere organisatie vechten. Echter kwam hij daar niet tot wasdom door verschillende redenen, de wegen scheiden echter in goed overleg.

Lichtgewicht titel

Na het verslaan van zijn tegenstander in zijn thuisstad Rotterdam spraken wij met Tavares en zijn trainer/coach Luc Smits. Beiden gaven aan dat het een stevige partij was, maar dat het volgende doel al gesteld is. Een herkansing tegen Artem Vakhitov de huidige wereldkampioen in het licht zwaargewicht bij GLORY.

LEES OOK: Jamal Ben Saddik wint GLORY 62 achtman toernooi

Tavares was gepland te vechten tegen Michael Duut in Rotterdam, maar deze zegde om onbekende reden af, of zoals Tavares het zegt "hij rende weg van het gevecht". Nu is het wachten op GLORY om de rematch met Vakhitov te arrangeren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws